Високопоставен руски генерал е открит мъртъв във вилата си край

...
Високопоставен руски генерал е открит мъртъв във вилата си край
Коментари Харесай

Смърт по руски: Високопоставен руски генерал открит безжизнен

Високопоставен съветски военачалник е открит мъртъв във вилата си край Москва. Властите в Русия незабавно оповестиха случая като “самоубийство ”.

Безжизненото тяло на някогашния заместник-началник на Главното ръководство за битка с екстремизма на министерството на вътрешните работи на Русия генерал-майор Владимир Макаров беше намерено в село Голиково, наоколо до Москва. Държавната осведомителна агенци ТАСС цитира правоохранителните органи, които декларират, че това е самоубийство.

“Инцидентът е станал тази заран. Във вилата му в московското село Голиково е открито тялото на 72-годишния някогашен заместник-началник на Главното ръководство за битка с екстремизма на Министерство на вътрешните работи генерал-майор Владимир Макаров. Според предварителни данни става въпрос за самоубийство ”, сподели източник пред организацията.

Генерал-майор Макаров през януари беше освободен от служба заместник-началник на Главното ръководство за битка с екстремизма на Министерство на вътрешните работи на Русия.

От началото на съветската инвазия в Украйна зачестиха известията за открити мъртви съветски олигарси или високопоставени чиновници.

Преди две седмици се появи информация за гибелта на някогашният топ управител в няколко водещи държавни компании като “Роскосмос ”, “Сухой ”, “Лукойл ”, “Менатеп ” и “Русдрагмет ”. Тялото на 49-годишния Дмитрий Павочка

През юли предходната година тялото на 61-годишният мултимилионер Юрий Воронов да се носи в басейна му с огнестрелна рана в главата.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР