Високите цени и слабата реколта отказват мнозина да приготвят домашно

...
Високите цени и слабата реколта отказват мнозина да приготвят домашно
Коментари Харесай

Ето защо и домашното сладко се превърна в скъпо удоволствие

Високите цени и слабата годишна продукция отхвърлят мнозина да подготвят домашно сладко тази година. То към този момент не е по никакъв начин на ниска цена наслаждение, тъй като изисква много артикули, за които сме привикнали в магазина да плащаме солено. За хората, които сами отглеждат плодовете, наличието на бурканчетата зависи и от реколтата. Себестойността на сладкото нормално е мъчно да се пресметна. Но човек заобикаля и да счита, тъй като най-после може да му се стори по-лесно и на ниска цена да си купи от магазина.

Радка Христова е от тези, които не се отхвърлят да вършат домашно сладко. В двора си тя има от доста плодове по малко и по този начин съумява да подсигурява букет от буркани за деца и внуци, предава NOVA. Труд не пести. Сладкото обаче постоянно зависи от реколтата. От ягоди да вземем за пример тази година бурканчета няма да има, тъй като в градината плодовете заради някаква причина не се появили.

За плодовете Радка може да разчита на богатия си двор, само че за някои неща магазинът е неминуем. И по тази причина, с цел да има сладко в мазето, в пенсията ѝ от няколко месеца съществува перо " Захар ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР