Виртуозният китарист, композитор и фюжън музикант Влатко Стефановски пристига в

...
Виртуозният китарист, композитор и фюжън музикант Влатко Стефановски пристига в
Коментари Харесай

Влатко Стефановски представя новия си албум в София

Виртуозният китарист, композитор и фюжън музикант Влатко Стефановски идва в София със своето трио, с цел да показа новия си албум " Taftalidze Shuffle ".

На сцената в " София лайв клуб " един от най-талантливите европейски китаристи ще се качи за първи път в компанията на Иван Кукич - бас китара, и сина си Ян Стефановски - барабани, научи ДУМА от Мила Панайотова, пиар и бранд управител на клуба.

След като Влатко основава триото с младите музиканти при започване на 2019 година, стартират да концертират и реализират над 50 изяви из цяла Европа. На 26 март идват в София за първи път в този формат, а софийската аудитория ще има опция първа да се допре до най-новата музика на македонското трио.

Освен пиесите от албума " Taftalidze Shuffle ", ще чуем и музиката от всички солови албуми на Влатко Стефановски.

За него английският вестник " Индипендънт " написа: " Китаристът Влатко Стефановски е извънреден! Неговата лирична есктравагантност и жизнерадостност елементарно го отделят от общия китарен декор. "

Билети може да бъдат открити в мрежата на Ивентим и партньорските каси на цена 30 лв.. На място в деня на концерта ще са по 40 лв..
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР