Виртуален помощник, който ще ви позволи да украсите коледно дърво

...
Виртуален помощник, който ще ви позволи да украсите коледно дърво
Коментари Харесай

Коледен чатбот от Viber

Виртуален асистент, който ще ви разреши да украсите коледно дърво с другари или да създадете и изпратите своя празнична картичка започва Viber. Чатботът е наличен и на български.

Последователите на Viber България могат непосредствено да стартират интеракция с Коледния чатбот и да основат свое персонализирано преживяване. Ботът е наличен непосредствено и на този адрес: http://bit.ly/2yhLwAz.

С Коледния чатбот всеки може да сътвори картичка или GIF, както и да украси дръвче с другари, които да предложения през Viber, Фейсбук и Twitter. Всеки, който реши да украсява Коледно дръвче, може да го направи с още трима другари в действително време.

Прочетете още: Шефът на Viber: Харесват ми настройката и манталитетът на българите

След като си избере едно от 5 цифрови Коледни дръвчета, потребителят може да предложения още 3 другари, които да продължат украсяването или да стартират свое дърво. Когато е изцяло декорирано, то може да бъде споделено с през Viber, Фейсбук или Twitter.

За да персонализират Коледна картичка пък, потребителите могат да избират сред няколко рамки, да качат своя фотография от галерията и най-после – да прибавят приветствен текст. За GIF картичката логиката е сходна - потребителите избират сред 6 анимирани рамки, към които могат да качат свои фотоси, картинки и текст. Когато са подготвени, приветствените картички също могат да бъдат споделени.

Коледният чатбот на Viber, създаден още на сръбски, гръцки, хърватски, маджарски и съветски език.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР