Вирджил ван дайк, Тиаго Алкантара, Фабиньо и Къртис Джоунс продължават

...
Вирджил ван дайк, Тиаго Алкантара, Фабиньо и Къртис Джоунс продължават
Коментари Харесай

Ковид кризата в Ливърпул засега е овладяна

Вирджил ван дайк, Тиаго Алкантара, Фабиньо и Къртис Джоунс не престават да бъдат под карантина, откакто дадоха позитивни резултати на тестванията за ковид. Четиримата пропущат и утрешния дуел на Ливърпул с Лестър от 1/4-финалите на Купата на лигата.

Дивок Ориги също няма да бъде разполагаем, защото към момента не е възобновил тренировки. Капитнът Джордан Хендерсън също не игра против Тотнъм, тъй като е бил болен, въпреки че той не е коронавирус. Други нови случаи в лагера на мръсисайдци за момента няма.

„ Ситуацията е същата. Вирджил, Тиаго, Фабиньо и Къртис са си у дома. Няма да прибързваме с тях. Всеки ще си вземе нужното време, тъй като вирусът е непредвидим. Джордан си е Джордан. Той незабавно искаше да се завърне. На подобен вид играчи би трябвало да има слагаш спирачки. За благополучие, ние разполагаме с 24-рима такива футболисти “, съобщи асистентът на Клоп Пеп Линдерс, който бе на конференцията преди утрешния дуел.

„ Ние постоянно даваме нашите рекомендации и честното си мнение, с цел да подобрим качеството на играта. Това направихме и на вчерашната среща на клубовете. Обичаме интензивността, само че всички би трябвало да се отнасяме почтително към нуждата от възобновяване. Мислим, че е неуместно да би трябвало да се играе още веднъж след 48 часа. Рискът от травми е прекомерно огромен и качеството няма да е толкоз положително. Абсурдно е. Трябва да питате тимовете за какво желаят да играят. С толкоз доста нови случаи на инфектирани би имало смисъл да има повече време преди идващия мач.

"По-важно е какво ще вършим на терена, в сравнение с кой ще играе. Вероятно бихте си помислили, че е било прекомерно самоуверено да излезем с подобен състав и против Милан, само че от самото начало си мислехме, че ще се борим за победа. Искаме да сътворяваме мемоари дружно. Всеки клуб е в друга обстановка. В Лестър имаше случаи на инфектирани преди две седмици. Надявам се, че тези момчета са се завърнали. Видяхте, че Тотнъм се завърна и игра добре. Подготвяме се за мощен тим на Лестър, за характерен подобен на Брендън Роджърс “, добави Линдерс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР