VINCI Energies Building Solutions избра Opel Vivaro-e закупувайки 30 броя Всички

...
VINCI Energies Building Solutions избра Opel Vivaro-e закупувайки 30 броя
Всички
Коментари Харесай

Още една компания заложи на автомобили без вредни емисии. VINCI Energies избра Opel Vivaro-e

VINCI Energies Building Solutions избра Opel Vivaro-e закупувайки 30 броя
Всички транспортни средства в областта на строителни услуги ще бъдат електрически
След Astra, Grandland и Insignia, VINCI Energies закупи и лекотоварни транспортни средства Opel

VINCI Energies обезпечи бъдещето на личния си автопарк с електрически транспортни средства от Opel. Андреас Маркс, шеф маркетинг на Opel Германия съобщи първия от 30-те микробуса Opel Vivaro-e на Стефан Фалк, ръководещ шеф на VINCI Energies Deutschland Building Solutions, в Рюселсхайм. Вановете Vivaro-e с нулеви нездравословни излъчвания са първите електрически леки търговски транспортни средства закупени от компанията. Те ще се употребяват от чиновниците за обслужване на клиентите на VINCI Energies Building Solutions при монтажни и сервизни обиколки в Германия.

„ Имаме удоволствието да допринесем за превръщането на автопарка на VINCI Energies Group в стабилно мобилен и екологичен с Opel Vivaro-e. Нашият акумулаторен електрически ван съчетава отличните качества на пътнически ван с преимуществото че отделя нулеви излъчвания в атмосферата. Това е идеално решение за компания като VINCI Energies, която предизвиква пестенето на запаси “, съобщи Андреас Маркс по време на предаването на автомобила в централата на Opel в Рюселсхайм.

„ Посоката на нашата група към запазване на околната среда е значима полезност в корпоративната политика на Vinci Energies “, сподели Стефан Фалк, ръководещ шеф на Vinci Energies Deutschland Building Solutions. „ Ето за какво взехме решение да предпочетем транспортни средства с нулеви излъчвания за нашия автопарк. Намерихме сигурните сътрудници в Stellantis и Opel и се надяваме на положително съдействие и в бъдеще. ”

OpelVivaro-e е повсеместен автомобил с до 329 километра пробег в WLTP цикъл

Екипите за обслужване на клиенти на VINCI Energies могат да разчитат на всички преимущества на Opel Vivaro-e. Vivaro-e с дължина 5,30 метра може да транспортира до 930 кг потребен товар и материали с дължина до 2,75 метра. Микробусите с нулеви излъчвания са подобаващи освен за по този начин наречената „ последна миля “ в градските центрове, само че и за продължителни пътувания до клиентите на компанията. Батерията от 75 kWh, конфигурирана в долната част на купето, обезпечава задоволително сила за пробег до 329 километра (WLTP). Освен това електродвигателят създава 100 kW/136 к.с. мощ и развива 260 нютон метра въртящ миг от място.

Безопасността е главен приоритет в Opel Vivaro-e. В допълнение към общоприетите асистиращи системи като круиз надзор, ограничител на скоростта и различаване на унесеност, всички ванове на VINCI Vivaro-e са оборудвани с предизвестие за мъртви зони, челен и заден помощник за паркиране и 180-градусова камера за задно виждане. Комфортът в ежедневните обиколки се усъвършенства от отопляеми седалки за лидера и пасажера начело, както и от съвместимата с Apple CarPlay и Android Auto информационно-развлекателна система за мултимедийно радио.

Микробусите Vivaro-e са първите търговски транспортни средства на Opel в авто-парка на VINCI. Групата разполага разнообразни модели леки коли Opel от години, в това число няколкостотин Opel Insignia Sports Tourer, Opel Grandland и Opel Astra Sports Tourer. VINCI Group получава експертна поддръжка от колегата на Opel Dürkop GmbH в Магдебург.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР