Вината за глобалните последици от санкциите срещу Русия, включително за

...
Вината за глобалните последици от санкциите срещу Русия, включително за
Коментари Харесай

Путин: Западът е готов да жертва света заради своето гоподство

Вината за световните последствия от глобите против Русия, в това число за вероятния апетит в редица страни, лежи на съвестта на западните страни. Заради своето владичество те са подготвени да жертват останалия свят. Това съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин по време на заседание по икономическите въпроси.

Той акцентира, че редица страни към този момент се сблъскват с риска от апетит, а при продължителни наказания против Русия, и за Европейски Съюз може да зародят мъчно обратими последствия.

" Вината за това е напълно на елита на западните страни ”, установи Путин. И увери, че Русия се оправя решително с външните провокации.

Западните наказания против Русия нанасят удар по стопанските системи на тези страни, които ги вкарват, а също така предизвикват и световна рецесия.

" Тези наказания значително предизвикат световната рецесия. Техните създатели, водени от късогледи политически упоритости и русофобия, значително засягат личните им национални ползи, нанасят удар по личните им стопански системи, по благополучието на техните жители ”, сподели Путин.

Продължаването на политиката на " санкционна обсебеност " по отношение на Русия ще докара до най-сложните и мъчно обратими последствия за жителите на Европейския съюз и най-бедните страни в света, съобщи съветският президент.

" Очевидно е, че по силата на обективните стопански закони продължаването на манията за наказания, в случай че мога по този начин да се изразя, неизбежно ще докара до най-тежките и мъчно обратими последствия за Европейския съюз, за неговите жители и за най-бедните страни ", уточни той. 

Източник:БГНЕС

Снимка: Стоп кадър
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР