Вината за глобалните последици от санкциите срещу Русия, включително за

...
Вината за глобалните последици от санкциите срещу Русия, включително за
Коментари Харесай

Западът е готов да пожертва останалата част от света за глобално господство: Путин

Вината за световните последствия от глобите против Русия, в това число за вероятния апетит в редица страни, е на западните страни, които в името на своето владичество са подготвени да пожертват останалия свят, съобщи съветският президент Владимир Путин на среща по стопански въпроси в четвъртък.

Той означи, че редица страни към този момент са изправени пред опасността от апетит и в случай че глобите против Русия продължат, Европейски Съюз също може да се сблъска с последствия, които мъчно биха могли да бъдат отстранени. " Вината за това е напълно и напълно на елитите на западните страни, които в името на запазването на световното си владичество са подготвени да пожертват останалия свят ", съобщи съветският водач.

На собствен ред, той добави, че Русия решително се оправя с външните провокации посредством както на виновната макроикономическа политика през последните години, по този начин и на систематичните решения за подсилване на икономическия суверенитет и софтуерната и продоволствената сигурност.

 

" Нашите индустриални предприятия последователно запълват нишите на вътрешния пазар, освободени след напускането на недобросъвестни сътрудници, в това число съществени артикули, промишлено и сервизно съоръжение, строителна и селскостопанска техника ", означи съветският водач.

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР