Винарска изба Домейн Менада“, една от най-старите изби в страната

...
Винарска изба Домейн Менада“, една от най-старите изби в страната
Коментари Харесай

Домейн Менада: „Брей, какво добро вино се получи!“

Винарска маза „ Домейн Менада “, една от най-старите мазета в страната с съвсем 120-годишна история, е измежду дългогодишните сътрудници на Kaufland България. Избата, в чието лице компанията открива своя сътрудник за производството на серията виновност „ Брей! “, е един от най-големите винопроизводители у нас.
 
Какво за вас се крие в израза „ Брей! “?
Изразът „ Брей! “ е прекрасен, български, носи доста положително чувство. Казваме си „ Брей, какво положително вино се получи! “. Само хубави неща се крият в този израз и това, че го изпълваме със смисъл, ни радва.
 
Кое за вас е специалнот о в това да произвеждате виното „ Брей! “?
За нас е наслада и горделивост, че Kaufland ни избраха да произвеждаме виното „ Брей! “. Ние сме една от най-старите и потвърдени мазета в България и опитът ни носи убеждението, че устойчивото развиване е допустимо единствено при ефикасна колаборация сред локалния бизнес и компании с мащабите на Kaufland България.
 
Можете ли да ни опишете накратко пътя на виното от лозята до богатата с аромати чаша?
Десетилетия наред компанията ни отглежда своите лозя с доста внимание и грижа – от резитбата през култивирането на почвата до брането, което се случва единствено при настъпила софтуерна зрялост на гроздето. Това, несъмнено, основните ни технолози откриват посредством разбори за всеки вид, които демонстрират кой е най-подходящият миг гроздето да бъде обрано и превърнато във вино. След това е належащо време, в което отлежава в специфични за задачата съдове, а когато сме сигурни, че сме достигнали стремежи темперамент, усет и характерности, виното е готово да бъде опаковано, както и поднесено в чаша.
 
Кои сортове са в основата на виното „ Брей! “?
 Природосъобразната доставка на Kaufland България спести нездравословни излъчвания от близо 400 дизелови автомобила за една година Природосъобразната доставка на Kaufland България спести нездравословни излъчвания от близо 400 дизелови автомобила за една година
Kaufland България развива природосъобразна доставка на свежи артикули в каси за многократна приложимост вместо в еднократни картонени и пл...
Сортовете за белите и алените виновност са надлежно шардоне и мавруд. Розето е купаж от каберне совиньон, каберне фран и малбек. Всеки от тези сортове е натрапен на пазара, прочут и мощно желан от консуматорите на вино.
Маврудът е българска класика. Това е сортът, който най-много се свързва с България и е определян като национална горделивост. Смята се, че той е остарял локален вид, който се отглежда единствено у нас от най-древни времена. У нас е публикуван основно в Тракийската равнина, където са и нашите лозя.
Вината, създадени от този вид, са с кондензиран рубинен цвят, задоволителна запасеност на танини и киселини и характерен, доста прелестен мирис, в който се долавя къпина и зряла черница. Идеалните виновност, получени от него, се развиват чудесно в контакт с дъбова дървесина, като развиват мощен, сложен мирис и компактен, съразмерен усет. Домейн Менада има дългогодишни обичаи и богат опит с лозови масиви и виновност от Мавруд.
 
Луи Пастьор е споделил, че виното съдържа повече философия , в сравнение с всички книги на света. Каква е вашата философия за положително и качествено вино?
 Kaufland България е сътрудник на кино-литературния фестивал Cinelibri Kaufland България е сътрудник на кино-литературния фестивал Cinelibri
Българските филми на фестивала Cinelibri ще бъдат излъчени с поддръжката на „ Брей! “ - първата лична национална линия про...
Обръщаме особено внимание и педантично се грижим за лозята си. В целия „ път на виното “ от земята до бутилката е вложен доста труд и професионализъм, само че в случай че би трябвало да обобщим философията си с една дума, то тя е – обич.
 
Откога си партнирате с Kaufland България и по какъв начин се отрази на бизнеса ви това партньорство?
Работим взаимно над 10 години. В основата на нашето дългогодишно партньорство са високото качество на продуктите ни, отдадеността и огромната отговорност към крайния консуматор – съществени полезности и за двете компании. Смело можем да кажем, че Kaufland България ни направи по-добри, по-успешни и по-зрели, защото техните критерии за работа с сътрудници са едни от най-високите на пазара у нас.
 
 Kaufland България получи две оценки от влиятелния конкурс „ Employer of Choice Awards ” Kaufland България получи две оценки от влиятелния конкурс „ Employer of Choice Awards ”
Kaufland България получи две влиятелни оценки в дебютното издание на състезанието „ Employer of Choice Awards ”. Компанията спеч...
Какъв е ключът към сполучливите взаимоотношения сред Вашата компания и Kaufland България?
Взаимното доверие, построено през годините, споделеното предпочитание да растем дружно. Общата визия, която имаме с Kaufland, а точно – да предоставяме на хората допустимо най-високо качество на конкурентни цени.
 
Как контролирате качеството на продукцията?  
За да подсигуряваме качеството на нашите виновност, разчитаме на най-модерно съоръжение, употребяваме нови френски дъбови бъчви, а цялото създадено количество вино се ревизира и проучва в модерни лаборатории, които подсигуряват неговoтo качество. Отделно, покриваме безусловно всички високи условия по отношение на интернационално узаконяване и произвеждане на нужните размери, които Kaufland България изисква от своите сътрудници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР