Болезнено затлъстела маймуна Годзила, който натъпка лицето си с нездравословна

...
Болезнено затлъстела маймуна Годзила, който натъпка лицето си с нездравословна
Коментари Харесай

Болезнено затлъстела маймуна на име Годзила почина, след като фенове го `нахраниха до смърт` с нежелана храна

Болезнено затлъстела маймуна Годзила, който натъпка лицето си с нездравословна храна, подарена му от почитатели, умря, до момента в който държеше ръката на притежателя си.

Макакът е страдал от поредност от болести, свързани с тежестта му, преди да почине в болничното заведение Crystal Pet Hospital в Банкок, Тайланд, на 6 май. Служители на дивата природа упрекнаха притежателите на Годзила, че са умъртвили маймуната, като са му дали отпадъци храна, когато пожелае.

В най-тежкия си тип Годзила тежеше към 19 кг (2,9 стоуна), съвсем двойно повече от тежестта на обикновено здрав макак. Годзила скоро се трансформира в туристическа атракция на пазарния щанд на притежателя Маноп Емсан заради големия си размер. Той беше отхвърлен от пазара преди три години, откакто управляващите се загрижиха за здравето му.

Той беше подложен в „ лагер за мазнини “, където беше подложен на постна диета. Но това се оказа несполучливо и той се събра още веднъж със притежателя си, който го кърмеше през последните му дни.

Д-р Супа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР