Всеки, който е имал кръвопреливане преди 1991 г., трябва да

...
Всеки, който е имал кръвопреливане преди 1991 г., трябва да
Коментари Харесай

Предупреждение за „тих убиец“, тъй като хората все още са диагностицирани с „лоша кръв“ след неясни симптоми

Всеки, който е имал кръвопреливане преди 1991 година, би трябвало да се ревизира за хепатит С, сподели водеща благотворителна организация, като предизвести, че хората са към момента е диагностициран с инфекцията на „ тихия палач “ след абсурда със нечистата кръв.

Тръстът за хепатит C сподели, че към двама души са диагностицирани с инфекцията всеки месец, откакто са получили кръвопреливане през 70-те и 80-те години на предишния век или началото на 90-те след злополуки, интервенции или по време на раждане. Много ще са имали „ неразбираеми “ признаци, което значи, че персоналните лекари може да не са разбрали, че са инфектирани.

Благотворителната организация предизвести, че забавените диагнози могат да доведат до непоправими увреждания на черния дроб. Общественото следствие на абсурда със нечистата кръв, прочут като най-лошото злополучие при лекуването в историята на NHS, би трябвало да разгласява окончателния си отчет на 20 май. Десетки хиляди бяха инфектирани с хепатит или ХИВ, когато им беше дадена инфектирана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР