Винаги сме се възхищавали на жени, след които всеки се

...
Винаги сме се възхищавали на жени, след които всеки се
Коментари Харесай

Когато Хали Бери не се притеснява да изпие чаша вино гола

Винаги сме се възхищавали на дами, след които всеки се обръща. И освен тъй като са красиви, а и тъй като всички постоянно се питат: " На какъв брой ли е години тя и по какъв начин съумява да наподобява по този начин? " И изобщо, по какъв начин има дами (а и мъже), на които времето не им се отразява изобщо... Е, най-малко не и толкоз очевидно.
 Хали Бери, щерка ѝ Нала и по какъв начин я поздрави за рождения ѝ ден
Как наподобява порасналата щерка на Хали Бери

Има мотив за шерване на фотоси

Тук незабавно изниква и клишето, че " възрастта е просто число ". Да, число е - изключително когато погледнем Хали Бери. Определено никой не може да даде на Хали Бери нейните 56 години. Холивудската актриса и носителка на Оскар наподобява в действителност ужасно и впечатляващо за възрастта си. А и очевидно сама го знае, откакто не се колебае да споделя от време на време в обществените мрежи свои фотоси в по бански или даже без облекло.

Само преди няколко дни Хали реши да зарадва милионите си почитатели в Instagram, публикувайки своя фотография. При това не от къде да е, а от балкона. И не по какъв начин да е, а без безусловно никакви облекла. Само с чаша вино в ръка.

Както може да се чака, актрисата напълно изкусно е съумяла да прикрие интимните си елементи, тъй че въпреки да е гола, не наподобява вулгарно. И не можем да отречем, че фотографията е повече от секси.
 Хали Бери, голите фотосите от банята, самочувствието и какъв брой значимо е да обичаш самия себе си
Хали Бери и голите секси фотоси - този път от банята

Колко хубаво е да обичаш себе си

" Правя, каквото си желая ", решително написа Хали Бери под фрагментът, а хилядите лайкове и позитивни мнения на почитателите ѝ единствено удостоверяват убеждението ни, че човек мъчно може да откъсне взор от актрисата. Независимо дали е с облекла, или единствено с чаша вино в ръка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР