Винаги съм мечтал да имам такъв син като кмета на

...
Винаги съм мечтал да имам такъв син като кмета на
Коментари Харесай

Домоуправител си пожела син като кмета Георги Стаменов



Винаги съм мечтал да имам подобен наследник като кмета на регион " Централен ", само че ориста ме подари с две девойки. С тези самопризнания домоуправителят на бул. " Шести септември " 126 Илия Щилянов благодари на Георги Стаменов и екипа му за двата паркинга, построени пред блоковете. " Нашият блок е на 50 години. И когато се връщах, майка ми постоянно знаеше, къде съм бил - в дупката с тиня. Не вярвахме, че в миналото пространството ще придобие естествен тип. Но не щеш ли след едно - две наши писма Георги Стаменов пристигна с екипа си и към този момент имаме места за паркиране за знамение и приказ ", описа Щилянов по време на доклада на районния кмет за две години от мандата.

На жителите, пристигнали в зала " Съединение ", Стаменов сподели фотоси на обектите, построени от есента на 2015-та до момента. Само за две години вместо металните гаражи и тиня в " Централен " към този момент има 10 паркинга с над 500 места. С 545 000 лв. през 2016-а и 700 000 лв. през 2017-та сме правили ремонт на квартални улици, тротоари, зелените площи и осветлението. няма човек, който се е обърнал към нас и не сме пробвали да помогнем, увери Георги Стаменов. Той уточни и по-големите инфраструктурни планове, изпълнени от огромната община - първият сектор на бул. " Васил Априлов ", ул. " Гладстон ", част от бул. " Руски ", преасфалтиране на бул. " Кн. Мария Луиза ", " Любен Каравелов " и " Никола Петков.

Надявам се, бул. " Руски " напълно да бъде приключен до края на идната година, сподели Георги Стаменов. Зам.-ректорът на ПУ " П. Хилендарски " Румен Киров също благодари за отзивчивостта на региона и подсети, че би трябвало да се строят многоетажни паркинги, а също по този начин да се реши казусът с конфликтното прекосяване през новата преграда в Стария град.
 Домоуправител си пожела наследник като кмета Георги Стаменов  Домоуправител си пожела наследник като кмета Георги Стаменов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР