Виляреал и Реал Мадрид играят при 0:0 в сблъсък от

...
Виляреал и Реал Мадрид играят при 0:0 в сблъсък от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Виляреал 0:0 Реал Мадрид, Бейл разтресе гредата

Виляреал и Реал Мадрид играят при 0:0 в конфликт от 24-ия кръг на испанската Ла Лига.

Гостите владееха повече топката в началните минути, само че първата заплаха в мача бе пред тяхната врата. В 6-ата минута Самуел Чъкуезе с лекост размина Каземиро и Дейвид Алаба отдясно в наказателното поле, само че не откри собствен съотборник, който да нанесе удар. Страстите се нажежиха в 14-ата минута, когато Раул Албиол постави ръката си пред връхлитащия Винисиус и бразилецът се строполи в наказатеното поле. Футболистите на Реал желаеха дузпа, само че реферът не почете претенциите им.

Гредата избави гостите в 18-ата минута. Арнаут Данжума получи топката към точката на дузпата и първият му удар бе блокиран от Дейвид Алаба. Топката се върна при него и той шутира още веднъж, само че този път десният дирек на Куртоа попречи на домакините да поведат.

Двата тима наобиколиха съдията в 23-ата минута след неспортсменка демонстрация на Карвахал. Десният бек на Реал изрита топката в лицето на падналия Ло Селсо и това провокира гнева на домакините. В разправията жълти картони получиха Едер Милитао и Хуан Фойт, а Карвахал се извини за безумните си дейности и се отърва без публично предизвестие, защото обстановката бе в игрова конюнктура.

"Жълтата подводница " продължи с положителната си игра и в 33-ата минута отличен пробив на Чуквуезе по десния фланг приключи със ужасно прехвърлящо подаване, само че Карвахал внимаваше и почисти в корнер. Пет минути по-късно и Куртоа трябваше да се намесва след бомбен шут на Алберто Морено.

Най-добрата опция за Реал преди почивката се откри пред Гарет Бейл в 42-ата минута. Каземиро матира защитата на Виляреал с дълъг пас от своята половина, с който изведе Бейл очи в очи с вратаря Херонимо Руи. Уелсецът овладя елегатно и опита да трансферира излезлия пазач на домакините, само че топката срещна ръката на Руи. В добавеното време на първото полувреме Винисиус и Дани Парехо за следващ път се предизвикаха пред очите на съдията, който още веднъж избра да реши казуса единствено с приказки.

2⃣ We are back for part 2! VAMOS!
▶️ 0-0
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР