Виктория, която нашумя с участието си на "Евровизия" през 2021-ва,

...
Виктория, която нашумя с участието си на "Евровизия" през 2021-ва,
Коментари Харесай

Виктория от Евровизия загуби баща си

Виктория, която нашумя с присъединяване си на "Евровизия " през 2021-ва, е изгубила татко си. Певицата сама заяви новината в обществените мрежи, като написа само "Лети, скъпи тате... "

Бащата на Виктория страдаше от болест, която за жалост е нелечима - АЛС (амиотрофична латерална склероза). Тя показа още през миналата година за борбата, която цялото ѝ семейство води, с цел да бъде родителят ѝ измежду тях, само че за жалост най-лошото се случи.

Виктория Георгиева, която показа България на „ Евровизия 2021” и финишира на 11-о място, показа, че най-важният мъж в живота й е изгубил борбата с заболяването, от която страдаше и Стивън Хокинг.

Певицата говореше обществено за компликациите, пред които е изправена дружно със фамилията си, само че показа, че диагнозата на татко ѝ е съдействала за бързото ѝ порастване. Тогава тя гостува в предаването "Търси се ", където през сълзи описа за трагичните събития, които са пристигнали ненадейно в живота ѝ:

 Виктория Георгиева, татко

"Тази година аз персонално доста пораснах. В фамилията ми се случи нещо, което не е обвързвано с коронавирус, откриха на татко ми диагноза, която ни раздруса. За жал няма лекуване. Ние вършим всичко допустимо да е още с нас. Не мога да приема, че той няма да продължи да живее, цялото ми семейство сме с него и се борим ".

Съболезнования на Виктория и цялото ѝ семейство!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР