Виктория Бекъм е била готова да се омъжи за електротехник,

...
Виктория Бекъм е била готова да се омъжи за електротехник,
Коментари Харесай

Преди да срещне Дейвид Бекъм, Виктория е била сгодена за електротехник

Виктория Бекъм е била подготвена да се омъжи за електротехник, преди да срещне любовта на живота си - Дейвид Бекъм, оповестява " Daily Express ".

Преди пътищата да им се преплетат с футболната звезда, някогашната певица е била сгодена за Марк Ууд. И двамата живеели дружно в дома на фамилията ѝ в Гофс Оук, Хертфордшир. Запознали се, когато тя е била на 14 години, а Марк работил в електрическата компания на родителите ѝ.

През далечната 1994 година той й предложил да се омъжи за него - тъкмо след прослушването й за " Spice Girls ". Явно бъдещата звезда е била захласната от електротехника, защото почнала да се назовава Виктория Адамс Ууд, като името е употребявано и върху първите артикули на групата й. За страдание, на двойката не й е било писано да остане дружно. След шест години Виктория разтрогва брака с Марк и приключва връзки с него. Години по-късно в диалог с " Channel 4 " тя споделя, че той не е бил верният човек за нея. " Не му върнах и пръстена! Все още си го вардя ", добави тя.

По това време Марк бил сломен от раздялата с Виктория, само че постъпил кавалерски и й поискал всичко най-хубаво. Пред " People " през 1997 година съобщи: " Това беше доста специфична връзка за мен. Но тази част от живота ми завърши. Тъжно е, тъй като бяхме дружно дълго време. "

След като завършила с електротехника, Виктория срещнала Дейвид. След единствено 10 месеца връзка те се сгодили. През 1999 година се оженили в палат в Ирландия.

А любовта им е все толкоз мощна и до през днешния ден. След 24 години дружно двамата имат четири деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, предава Дир.бг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР