Виктор Стоянов, който изигра главната роля в първия сезон на

...
Виктор Стоянов, който изигра главната роля в първия сезон на
Коментари Харесай

Ергенът Виктор: Дебелата жена не заслужава моя „инструмент”! Плюнката си няма да хвърля върху нея, камо ли нещо друго

Виктор Стоянов, който изигра основната роля в първия сезон на „ Ергенът ” у нас, се оказа много лекомислен като мислене. Вики е типичният мускулест красавец с мозък на хлебарка. Друго, с изключение на секс, не го интересува. Затова е по-суетен от доста дами.

Виктор сподели повърхностната си природа с усета си за дами. Той не си пада по дебели дами, в което няма нищо неприятно, в случай че не ги презираше. Ергенът 1 считал закръглените дами за недостойни да бъдат с него.

Неотдавна Стоянов дефинира участничката във втория сезон на „ Ергенът ” Пам Велидис като слон. Той не би я погледнал на улицата, камо ли за нещо друго.

„ На такива дами и плюнката си не бих хвърлил. Те не заслужават моя „ инструмент ”, шегувал се Вики в мъжка компания на по чаша бира.

В сезона на Виктор нямаше нито една закръглена жена. Той обаче добута до финала допустимо най-слабите, които са напряко кльощави – Виктория Капитонова и Дениз Хайрула.

Вики излъга всички тогава, че си търси жена, а в действителност задачата му е била да стане прочут, оттова и богат. Може да се каже, че го реализира, тъй като от 2 години не работи, а води разточителен метод на живот с помощта на реклами и други тв участия.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Виктор Стоянов Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР