Вижте, това, че в мрежите се разпространява трогателната снимка на

...
Вижте, това, че в мрежите се разпространява трогателната снимка на
Коментари Харесай

Журналист за сценката на Борисов: Не се диша вече от зловонията на примати и безсъвестни типове!

Вижте, това, че в мрежите се популяризира трогателната фотография на премиера - Шут, седнал на веднъж в гората и разисква с финансовия министър някакво прессъобщение на някаква кредитна организация в компанията на един зам.-министър, не е толкоз ужасно.
Премиерът -Шут е необразован, елементарен, обикновен, некултурен, без знания в региона на стопанската система, финансите, банковото и кредитното дело и няма по какъв начин да схваща това,.

Но до него е фиансовият министър Ананиев, някогашен министър на опазването на здравето, прочут с това, че е финансист и икономист и че е създател на проектозаконите за републиканския бюджет през последните години. Даже му викаха Бюджетаря по едно време. Ананиев няма по какъв начин да не знае, че това съобщение на " Муудис " е ташак работа и няма никакво значение за нас и България. Все отново, Ананиев е приключил ВИИ " К. Маркс ", през днешния ден УНСС, има специализации в Москва и други столици.

И наместо да каже на началника си това, той се хили рабски на пещерните и първобитни декламации на шефа си, а зам.-министър Нанков му приглася по фланга с не по-малко угодническото си хилене. Тая жалка картинка в съсредоточен тип показва нищетата на нашето битие и трагикомедията на ръководството на страната ни. За тях комедия, за нас - покруса!

Такива, като Ананиев и Нанков основават отровната атмосфера, която дишаме и провокират отвращението ни към Бойко и ортаците му!

Не се диша към този момент от зловонията на примати и безсъвестни видове!

Не се диша!

Журналистът Любо Кольовски, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР