Вижте подробностиНе бяха изминали и две минути, а пред орлите

...
Вижте подробностиНе бяха изминали и две минути, а пред орлите
Коментари Харесай

Лудогорец надви Андерлехт в Разград


Вижте детайлности

Не бяха минали и две минути, а пред " орлите " се откри добра опция. Игор Тиаго овладя с тил и комбинира паралелно с Текпетей. Ганаецът обаче не си поведе добре топката и тя попадна в ръцете на Вербруген. Малко по-късно Фон Витри изведе добре Тиаго, който стреля, а вратарят на Андерлехт мазета. В шестата Текпетей даде отличен диагонал за Десподов, който набра скорост отдясно. Капитанът на " орлите " опита пас към Тиаго, само че вратарят Вербруген излезе и избави.

Минута по-късно Тиаго се озова очи в очи с вратаря на белгийците и шутира, но с крайник Вербруген прати топката в ъглов удар. В следствие реферите маркираха засада. В деветата минута родният тим откри резултата. Кирил Десподов отдясно центрира меко топката, а Тиаго я нападна с глава и я прати в долния ляв ъгъл на вратата на Вербруген.

В 27-ата минута пък Игор Тиаго видя, че вратарят на Андерлехт не е на добра позиция и стреля отдалеко, но прекомерно едва. Три по-късно Андред Дрейер с превръщане стреля към вратата на " орлите ", само че за благополучие на Падт топката не откри нейните контури. При идващото нахлуване Мануел Шоу с тяло блокира удар на Диавара.

Седем преди края на първата част Игор Тиаго добре слаломира през двама бранители на белгийците и пусна вдясно за Текпетей. Той без да се бави шутира с десния, само че навън. Андерлехт имаше превъзходен късмет да изравни в 39-ата минута, само че ударът на Слимани не беше прецизен. В добавеното време на първото гредата избави Лудогорец, откакто Андерс Дрейер стреля по диагонала, само че топката се отби в десния дирек на Падт.

В 67-ата Десподов беше изведен чудесно самичък против вратаря на Андерлехт и той напредна, а ударът му беше спрян с тяло от вратаря на гостите. След това беше маркирана и засада на офанзивния футболист на " зелените ".

В 71-ата резервата Бенито Раман нападна българската врата от отдалеченост, само че безпределно неопределено прати топката, която отиде настрана. Осем преди края пък Раман беше открит с прострелно центриране в наказателното поле на Лудогорец и стигна с шпагат топката, с цел да я прати навън,

В 85-ата Франко Русо направи доста груба неточност и пропусна да отиграе топката, а Раман я догони. Нападателят стреля, само че Серджио Падт направи извънредно значимо избавяне, с цел да не допусне попадение във вратата си. Две педи края Делев завъртя топката към дуга запаса на Лудогорец - Тисера, който беше блокиран от защитник на Андерлехт. Домакините имаха искания за дузпа, които не бяха почитание от хърватския рефер.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР