Вижте, Лозан Панов е съдия, той цял живот е писал

...
Вижте, Лозан Панов е съдия, той цял живот е писал
Коментари Харесай

Прав ли е Панов, че Радев е фалшив герой? Отговорът на Атанас Атанасов |

" Вижте, Лозан Панов е арбитър, той цялостен живот е писал решения, присъди и ги е обосновавал ". Така съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов разяснява пред Българска национална телевизия тезата на  Лозан Панов, че 

Панов е наш съидейник. Той е с корав и пореден темперамент. Той е достойният наш претендент, сподели Атанасов.

Лидерът на ДСБ разяснява още, че е бил " разтърсен " от инициативния комитет, издигнал Радев, в който участват 27 души - сътрудници на Държавна сигурност.

Атанасов обаче означи, че  " Демократична България " признава и потребните ходове на Радев, включително и това, че той пръв се е оповестил против " тежките корупционните схеми на ГЕРБ ".

Лидерът на ДСБ посочи, че макар че Петков и Василев на няколко пъти са заявявали в медиите, че ще сключат предизборно съглашение с Демократична България, той не е получавал покана за такива договаряния.

Атанасов е на мнение, че в този момент няма основа за воденето на някакви диалози, защото " Продължаваме промяната " към момента нямат публична политическа стратегия.

" Демократична България е подготвена да ръководи в болшинство, само че е значимо с кой мандат, с каква стратегия и с какъв състав на държавното управление " - сподели още той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР