Вижте какво показват резултатите от аутопсията Милен Христов Станчев, чието

...
Вижте какво показват резултатите от аутопсията Милен Христов Станчев, чието
Коментари Харесай

Ужасяващи подробности за изплувалото тяло край Ахтопол, главата на Милен била на пихтия

Вижте какво демонстрират резултатите от аутопсията

Милен Христов Станчев, чието тяло изплува през вчерашния ден край Ахтопол, имал голям брой пострадвания по тялото. Главата му безусловно е била на безформеност. Това разкриха източници на Флагман.бг, които се пробват да схванат погубен ли е той. 

Флагман.бг разбра детайлности за случая, който раздруса морския град през вчерашния ден. По наша информация 32-годишният мъж е от град Пордим, област Плевен. Той бил нискоквалифициран служащ в хотел в Ахтопол. Във вторник вечерта отишъл на Северния плаж в града, с цел да пие бири. Източници настояват, че прекалил с алкохола, напил се до безпаметност и влезнал в морето да се къпе. Предполага се, че морето доста бързо го е погълнал, макар че умеел да плува. 

„ Много е бил пийнал, не можел да се управлява, надали се е задържал във водата няколко минути “, споделиха пред Флагман.бг осведомени. 
Колегите му сутринта рано са разбрали, че нещо неприятно се е случило с Милен, защото е трябвало да стартира работа в 5 часа, само че той по този начин и не се появил. Не отговарял и на телефонните позвънявания. За него било извънредно да закъснее. 

Малко след 07:30 ч. спасителите на плажа преди промяната забелязали тяло на мъж да плува във водата към скалите на Северния плаж. Веднага се обадили на тел. 112. Тялото му е издърпано, извикани са и служители на реда за оглед поради пострадванията по тялото. 

„ Главата му е била разрушена, имало голям брой синини по ребрата, торса и ръцете “, сподели още източникът ни. 
Заключението на правосъдния доктор е изрично, че това не са следи от принуждение. Цяла вечер тялото му се е блъскало в скалите. Лекарите безусловно не можели да преброят счупванията и пострадванията му.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР