Виждам в промените за съдебната власт, в частта на ПП-ДБ

...
Виждам в промените за съдебната власт, в частта на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Вигенин: Виждам усилие на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС да се окопаят във властта през Конституцията

„ Виждам в измененията за правосъдната власт, в частта на ПП-ДБ са много противоречиви. Виждам едно изпитание на обединението на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи да се окопае във властта през Конституцията ”, съобщи в предаването " Тази заран " зам.-председател на Българска социалистическа партия и на Народното събрание Кристиан Вигенин.

„ Без да е написано, на процедура се отстранява ролята на основния прокурор. Разбира се, че има потребност да се ускори контролът, само че когато имаме един беззъб основен прокурор, дали това ще помогне за битката с корупцията? “, попита той.

Според ПП-ДБ предложенията срещат необятно политическо единодушие

Той разяснява и това, че името му попадна в листата на уеб страницата „ Миротворец “, който дефинира жители от света за врагове на украинския народ.

„ Аз мисля, че би трябвало с известна доза комизъм да посрещаме тези неща, тъй като видях, че през вчерашния ден в уеб страницата е попадна и Костадин Костадинов. Там той е показан по един доста комичен метод. Че въпросът е сериозен, сериозен е от гледна точна на това, че се засягат правата на доста жители “, сподели Вигенин.

„ За мен този уебсайт е очевидно покровителстван от държавното управление (на Украйна – б.р.). Това е явно, няма метод страната да не може да се оправи, в случай че счита, че това е нещо неверно “, добави той.

Очакваната дата на локалния избор тази година е 29 октомври

Вигенин бе безапелационен, че държи службите да си правят работата.

Той разяснява и изпращането на военна помощ на Украйна. “БСП е на позицията на 80% от българските жители, които са срещу това ”, добави Вигенин.

Правосъдният министър разясни какви са измененията в правосъдната система, заложени в конституционното предложение на ПП-ДБ

„ От друга страна, когато се изпраща такава помощ, дано не се героизират тези решения на болшинството, тъй като, когато просто се вписваш в листата с муниции с отпаднала нужда и нефункциониращи БТР-и, това по-скоро е лицемерно съучастничество, в сравнение с действителна помощ ”, сподели той.

“Тази война би трябвало да спре и първият, който може да го направи е Русия. Мирът е единственото решение на този проблем. България може да бъде потребна за мира ”, акцентира Вигенин.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР