Виждам Доган почти всяка седмица и не си позволявам да

...
Виждам Доган почти всяка седмица и не си позволявам да
Коментари Харесай

Проф. Димитър Тадаръков скочи на Цолова заради Доган и набързо й запуши устата!

Виждам Доган съвсем всяка седмица и не си разрешавам да давам мнение за този мъдрец. Този човек почива не в сарай, а в хотел с две звезди. Той е отвън политиката от 5 години. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " проф. Димитър Тадаръков, непосредствен до Ахмед Доган. " Вие били ли сте където той почива? Като не сте, значи няма да употребявате думата сарай ", скастри Тадаръков Цолова за думите й във връзка на Доган.

След тези думи Цолова очевидно се смути. Призна, че в действителност не е ходила на местата, където почива Доган и смени тематиката.

" Той доста обича България. Той има и защита, не съм го питал за какво и по какъв начин. Не е мой проблем да се интересувам. Когато се виждаме той постоянно е с книги и творения. Говорим за това по какъв начин би трябвало да наподобява България и по какъв начин би трябвало да е в напредък, само че това не е по този начин. Нали всичко тук е розово, за какво никой не желае да идва при нас тогава? Ще ви кажа, тъй като няма сигурност ", сподели Тадаръков.
Той уточни още, че Ахмед Доган е " съвършен уредник ". " Той има право на всевъзможен тип срещи. Не съм в Движение за права и свободи, с цел да ви кажа - има ли напрежение, няма ли напрежение. Това не е въпрос, който мен и вас ни интересува. Интересува ни какво се случва в България и за какво е тежко в България ", съобщи гостът.

Запитан каква е връзката Доган - Русия, Тадаръков съобщи: " А вие къде видяхте Русия при него?! Къде " кацна " тук Русия?!... Турците избягаха от тирания и не желаят да бъдат още веднъж в тирания. В България обаче 100 на 100 доста хора желаят да се върне диктатурата. И те са извънредно мощни. Помнете, появи ли се моментът на тирания в България, Доган ще излезе на политическата сцена ".
За 25 години е прочел 23 000 тома литература, този човек не може да бъде грохнал. Той е пример на Българин, който обича България ", добави професорът.

На въпрос " кой мъти водата на Доган ", гостът отговори: " Кой мъти водата на Доган ли? - Един човек, който Държавна сигурност го вкара в пандиза и е живял в килия на смъртни, вие не можете да го пречупите... Аз съм 25 години до него и узнах неговата мъдрост. Но си останах земеделец и не отидох в Движение за права и свободи ".

Запитан какво е отношението на Доган с Цветан Василев и проблема КТБ, Тадаръков означи: " Доган също е изгубил пари в КТБ. Един човек, който да е имал ей-толкова нещо с Цветан Василев, с банката, нямаше да си разреши да изгуби свои средства... Ще кажа още веднъж - Ахмед Доган не се опасява! От никого! ", съобщи Димитър Тадаръков.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР