виж галерията Доналд Тръмп започнал през 2009 г. деветмесечна извънбрачна връзка

...
виж галерията
Доналд Тръмп започнал през 2009 г. деветмесечна извънбрачна връзка
Коментари Харесай

Секс скандал: Гореща плеймейтка с изповед за афера с Тръмп!

виж галерията Доналд Тръмп почнал през 2009 година деветмесечна извънбрачна връзка с плеймейтката на "Плейбой " Карен Макдугъл. Това свидетелства самата тя в собственоръчно написана изповед от осем страници, с която се е сдобил сп. "Ню Йоркър " с ходатайство на неин прочут, съобщи "Асошиейтед прес ". Жената удостоверява, че е създател на историята, оповестена от списанието онлайн, само че отбелязва, че не желае да споделя нищо обществено за Тръмп, тъй като била подписала съглашение за дискретност.

Макдугъл твърди, че Тръмп ѝ посочил спалнята на брачната половинка си в "Тръмп тауър " и я водел в частното си бунгало в хотел "Бевърли хилс ". Любовният разказ завършил, съгласно дамата, когато тя почнала да изпитва скрупули и откакто Тръмп направил афектиран коментар за възрастта на майка ѝ и вулгарна забележка за анатомията на чернокожите мъже.
В обявата на "Ню Йоркър " написа, че по време на президентската акция през 2016 година някогашната плеймейтка получила 150 хиляди $ от таблоида "Нешънъл инкуайърър " за правата върху нейната история за любовна връзка с който и да е "женен мъж ". Разпространяваният по супермаркетите таблоид не е разгласил историята.

В навечерието на изборния ден през ноември 2016 година "Уолстрийт джърнал " писа, че таблоидът, чийто издател Дейвид Пекър е някогашен другар на Тръмп, платил за историята на Карен Макдугъл, само че не я отпечатал - процедура в таблоидния отрасъл, известна като "хвани и убий ", напомни АП.

"Ню Йорк " показва, че съгласно коментар на Белия дом Тръмп в никакъв случай не е имал връзка с тази жена. Предполагаемият му романс се е случил, малко откакто той подписва третия си брак с Мелания, която му е актуалната брачна половинка.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР