виж галерията Бивши и настоящи ученици отПГ Колю Фичето - Бургас:виж

...
виж галерията
Бивши и настоящи ученици отПГ Колю Фичето - Бургас:виж
Коментари Харесай

Вижте кои са най-добрите млади строители и цветари! Кметът Николов ги награди

виж галерията Бивши и сегашни възпитаници от
ПГ " Колю Фичето " - Бургас:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Кметът на Бургас Димитър Николов награди персонално през днешния ден най-хубавите млади строители и цветари на Гимназията по строителство, архитектура и геодезия " Кольо Фичето “. Днес в гимназията се състоя обичайното професионално съревнование, извършено под егидата на Министерството на образованието, Камарата на строителите в Бургас, Камарата на строителите-ветерани, компании от сектора. Гост на тържеството бе и зам.-кметът по обучение в Община Бургас Йорданка Ананиева.

Състезанието се организира за десета поредна година, а всяка година се усилват компаниите от сектора, искащи да го поддържат, означи шефът инж. Даниела Симеонова.  Победителите ще показват Бургас на районния кръг на надпреварата, където ще мерят сили с възпитаници от други професионални учебни заведения. 41 възпитаници участваха в надпреварата през днешния ден и това е образец за положителната работа на гимназията, тъй като те не са наложителни и демонстрират желанието на децата да научат специалността на процедура, сподели Стефан Димитров от Камарата на строителите – Бургас, който също взе участие в церемонията по награждаването.

Всички присъстващи бяха поздравени от кмета на Бургас Димитър Николов, който персонално видя резултата от професионалните надпревари и разяснява, че е впечатлен от уменията на учениците.

Победителите получиха графични таблети от учебното заведение, грамоти и сувенири от Община Бургас.

В категорията " Мазилки, шпакловки и бояджийски работи “ победител е Александра Зидарова от 9а.

Първенец в " Облицовки “ е Хюсеин Хасан от 10а. Поощрителна премия - таблет в тази категория получи Стамен Въчков от 12а, който се класира втори.

 

Отборът на Борислав Ангелов и Васил Илиев от 12 а е победител в категорията " Сухо строителство “. Светослав Петров и Толга Чанчик от 11а са първи в " Зидарии “. Отборът на Анастасия Джавтанова, Антония Атанасова и Йорданка Петрова (12е) стана първи в категорията " Озеленяване и цветарство “. Всички участници в тази категория получиха цветя от бургаски бутик.

Състезанието се организира с поддръжката на Камара на строителите, Камара на строителите – ветерани и частни компании.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР