Вие сте последната парламентарна група в този график, но вашето

...
Вие сте последната парламентарна група в този график, но вашето
Коментари Харесай

Мая Манолова към Радев: Бихме подкрепили кабинет с участието на Има такъв народ и Демократична България

Вие сте последната парламентарна група в този график, само че вашето наличие в тези съвещания е извънредно значимо. Във ваше лице една огромна част от българите, търсещи по-силна обществена отбрана и правдивост, откриха своето посланичество в българския парламент. Вашият глас, мнение и експертиза са значими. Това съобщи президентът Румен Радев при започване на консултациите с парламентарната група на „ Изправи се! Мутри вън!” за сформиране на ново държавно управление.

Вие вляхте в Народното събрание нова сила и пристрастеност, това е добре, тъй като дебатът би трябвало да се води там, където му е мястото - в българския парламент. Разчитам и на вашия опит като народни представители, адвокати с богат опит, тъй че търсим салдото, посочи президентът.

Приветстваме прозрачността, с която президентската институция организира процеса на съвещания. Нашата парламентарна група е платформа на елементарните хора, на жителите. Изпратени сме в Народното събрание да пазиме техните ползи, съобщи ръководителят на ПГ на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова.

Ние няма да поддържаме държавно управление, излъчено от господин Борисов и от Политическа партия ГЕРБ, тъй като българският народ с вота си изиска смяна, а не възпроизвеждане на статуквото. Бихме подкрепили кабинет с присъединяване на партиите на митинга - " ИТН " и " Демократична България ", още повече, че и в предизборната акция и първите ни взаимни дейности в Народното събрание имаме цялостно съгласие във връзка с нуждата от осъществяване на дълбока правосъдна промяна, промени в изборните правила и ясна поддръжка за българския бизнес, посочи Манолова.

Евентуалното връчване на третия мандат е едва евентуално да бъде ориентирано към нашата парламентарна група. Третият мандат би бил опция за обезпечаване на взаимоотношение на партиите, на обединенията на смяната. Ваша е отговорността на кого ще връчите третия мандат, съобщи още тя.
https://www.facebook.com/President.bg/videos/238107948098765
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР