Вие няма да станете президент, губернатор ДеСантис. Но какво ще кажете за това страхотно предложение за работа?

...
Уважаеми губернатор ДеСантис,Първо, добрата новина.Въпреки всички доказателства точно обратното –
Коментари Харесай

Уважаеми губернатор ДеСантис,

Първо, добрата новина.

Въпреки всички доказателства точно обратното – слабите ви резултати в анкетите, лошите ви отзиви като кандидат за президент и нарастващият ви статус като магнит за политически подигравки и пренебрежение – вие всъщност имате хора, които интензивно и страстно ви подкрепят.

Знам това защото чух с много от тях, след като ви сравних с прословутия бивш губернатор на Алабама Джордж Уолъс – и предположих, че сте просто Джордж Уолъс 2.0.

Вижте, не мислех, че е някакво скандално разтягане логично да се свърже южен губернатор, който е бил отявлен расов сегрегационист (това би бил Уолъс), с човек, който тормози испаноезичните имигранти и вярва, че черните американци са се облагодетелствали от робството – това ще бъдете вие, губернатор ДеСантис – но ето го!

Както и да е, един от вашите поддръжници ми каза, че съм „тъп п---“.

Друг ме поздрави, че „достигнах олицетворението на неграмотността“.

И все пак друг изпрати следния имейл: „Единственото нещо, което мисля е . . . ти си (ругатня).“

И един от вашите защитници дори ми изпрати емотикон на клоун, заедно с искане „да се справя по-добре“.

Естествено, имаше също така обичайните послания, приравняващи всяка критика към вас към представяне на лична атака – както и предсказуемите обвинения, че се стремя да прокарам престъпна „антиконсервативна програма“.

Сега, ако някой иска да мисли, че Аз съм (ругатня) или (ругатня), не мога да направя много по въпроса. И съм почти сигурен, че вие ​​също знаете какво е това, губернаторе.

Но нека сега да изясним някои от другите глупости.

Първо, помислих си, че неотдавнашният гост на USA TODAY колоната, която написахте, представяйки визията си за Америка – материал, който пуснахме и на страницата Herald-Tribune Opinion – беше добре написана.

Още: Рон ДеСантис: Америка икономиката е унищожена. Като президент имам план да го възстановя.

Така че бъдете сигурни, губернаторе, че нищо от това не е лично. Това е строго принципно, сър.

Това е строго принципно.

А що се отнася до „антиконсервативната“ част, преди няколко години модерирах интерактивен кметски форум за расизма, който включваше Сенаторът от Южна Каролина Тим Скот – някой, който е толкова консервативен, че буквата „c“ трябва да бъде с главна буква и подчертана – като един от панелистите.

Излязох напълно впечатлен от това колко внимателен и автентичен беше Скот по време на това дискусия – и все още се чувствам така към него сега, когато той е републикански кандидат за президент през 2024 г.

Опс, току-що се сетих, губернаторе: Скот е само един от многото ви съперници за номинацията на Републиканската партия в момента, не е ли той Ааа, точно така! Съжалявам за това!

И това ме навежда на лошите новини:

Вие няма да бъдете президент, губернатор ДеСантис.

Вие сте просто не.

Не.

Няма да се случи.

И, губернаторе, след вашето до голяма степен незабравимо представяне в неотдавнашния дебат на кандидатите , време е да започнете да избивате от ума си идеята, че ще бъдете президент.

Президентството няма да бъде новата ви работа.

Няма да се случи.< /p>

Но, за щастие, това ни води до още една добра новина, сър: Имам прекрасна възможност за работа за вас!

Има един невероятен концерт, който стои там в продължение на вие – просто ви моля да поемете.

Това е работа, която много амбициозни, талантливи хора биха искали да имат. И все пак това е такова, на което е изписано вашето име и само вашето име.

Буквално.

Това е позицията на губернатор на Флорида, губернатор ДеСантис и примамливия предложението за работа е наистина да вършите тази работа както трябва през следващите три години.

Това е предложение най-накрая да приемете сериозно работата на губернатора, вместо да се отнасяте към нея – както сте правили твърде често през последните пет години – като обикновена политическа опора за вашите очевидно необмислени президентски стремежи.

Искам да кажа, че не е като на работата да липсва смислена и предизвикателна работа, която да поддържа ума ви ангажиран, губернаторе.

Например, може би сте чували за зловещата застрахователна криза във Флорида. Знаете ли, това е това, което принуди жителите на Флорида да плащат нарастващи, безобразни разходи за застраховка на имущество и автомобили – и също така накара застрахователите да напуснат щата по-бързо от служителите, които напускат вашата президентска кампания.

Сега това е задача, която трябва да ви държи психически стимулирани, губернаторе.

Или – сега, когато все повече и повече хора се изсипват във Флорида, за да се преместят и живеят – можете да се заемете с продължаващите проблеми със здравеопазването на щата.

Искам да кажа, че искате Флорида да бъде само място, където „събуденият отива да умре“, нали, губернаторе, ДеСантис?

И ако ви развесели, сър, можете също да прекарате оставащия си мандат продължавайки да подготвяте – говоря политически, разбира се – лицето, което съм напълно убеден, че искате да поставите за свой наследник в имението на губернатора: Кристофър Руфо, борбеният попечител на борда на Нов колеж във Флорида.

В края на краищата, Руфо вече споделя две от най-големите ви черти, губернаторе: човекът може да започне разгорещен спор в празна стая и изглежда, че има обсебваща, добре, мания по раса и расови проблеми.

Още: Новият инцидент с плюене в колежа заслужава „съжалявам“, а не изречение

А фактът, че Руфо не живее във Флорида? Е, това не би трябвало да е проблем, губернаторе: всичко, което трябва да направите, е да кажете на безсърдечния законодателен орган на Флорида да приеме закон, премахващ изискването за пребиваване – и това ще бъде направено преди думите „Да, господине, господин губернатор, сър , да, сър, да, господин!“ дори да избягат от устата на раболепните законодатели.

С други думи, губернатор ДеСантис, работата на губернатор е вълнуваща, в която наистина можете да потънете със зъби през следващите три години – и този път можете направете го, без да се разсейвате от заблуди, че ще седите в Овалния кабинет след три години.

(Споменах, че това не се случва, нали?)

Така че не се забърквайте повече, губернаторе.

Настоятелно ви препоръчвам да приемете тази възможност веднага.

И в духа на съвета, който вашият поддръжник ми предложи, ето искрено и искрено ви желая вие също да можете да „се справите по-добре“ през идните дни.

Дори ще пропусна добавянето на емоджито на клоуна.

С уважение,

< p>Роджър Браун, редактор на мнения, Sarasota Herald-Tribune

Редакторът на мнения Роджър Браун може да бъде намерен на [email protected]. Последвайте го на X в RBrown_HTOpin.

Тази статия първоначално се появи в Sarasota Herald-Tribune: „Президентът“ няма да бъде следващата длъжност на губернатор Рон ДеСантис

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР