Вие ли хвърляхте бомбички от сградата на ВМРО по протестиращите

...
Вие ли хвърляхте бомбички от сградата на ВМРО по протестиращите
Коментари Харесай

Джамбазки призна: Отговорихме адекватно на случващото се, ако бяха влезли - щяхме да се бием

Вие ли хвърляхте бомбички от постройката на Вътрешна македонска революционна организация по протестиращите долу? " Въпросът тук е за какво тези хора пристигнаха да трошат и чупят вратата на Вътрешна македонска революционна организация. Ние просто отговорихме безусловно съответно на това, което правеха хората пред постройката. Те пристигнаха първи да хвърлят бомби, те пристигнаха да чупят вратата и да се пробват да нахлуват в нашата постройка. Сградата беше цялостна с хора по това време. Децата от ансамбъла бяха там. Това е монумент. Исторически монумент на културата. И ние няма да допуснем да бъде вандализиран, да бъде нападан, да бъде трошен. "
Така след дълго отказване, че евродепутатът изобщо е бил в постройката на по време на митингите, самият той призна пред btv, че на фрагментите, публикувани в интернет, е той и че е поливал и хвълрял бомбички по протестиращите пред централата..
 Няма задържани след битката сред протестиращи и защита пред централата на Вътрешна македонска революционна организация Няма задържани след битката сред протестиращи и защита пред централата на Вътрешна македонска революционна организация
Няма задържани след битката сред протестиращи и защитата на Вътрешна македонска революционна организация. Това оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи пред btv. Припомняме, че нощес имаше например..

Няколко пъти водещият се опита да получи пряк отговор на въпроса " Вие ли хвърляте бомбички? " и получаваше отговор " Ние отговорихме... ". Тезата най-после беше сменена с укор от Джамбазки към btv- " не бъдете пристрастни, пуснете фрагментите по какъв начин разрушават постройката ".
Роля на полицията е да спре вандалски прояви, не е ваша работа , разяснява Хекимян. " Ако някой троши вашата врата, вие какво ще извършите? ", попита го в отговор Джамбазки. " Ще му извършите баница, ще му извършите чайче с мента, глог и валериан? Вътрешна македонска революционна организация не е клуб по шиене на гоблени, ние пазиме задачите си, своята благосъстоятелност, своята постройка "
Така и не стана ясно от кое място в централата на Вътрешна македонска революционна организация има пиратки, които са били хвърляни по протестиращите. Без отговор остана и въпросът има ли и други оръжия в централата на партията? " Ако би трябвало да бъдем почтени, пожарният кран беше единственият метод тези хора да не бъдат засегнати " , обаче разяснява Джамбазки. " Ако тези хора бяха нахлули вътре, щеше да се стигне до тежък физически конфликт. Кое е по-добре? Да използваш пожарния маркуч да ги разпръснеш или да се биеш по етажите с тях? ", попита на собствен ред Джамбазки.

" Ако видите фрагментите от митинга, ще видите, че до момента в който те не започнаха да трошат нашата врата, ние не ми отговаряхме по никакъв метод ", добави евродепутатът.
 Напрежение пред централата на Вътрешна македонска революционна организация, има и задържани (ВИДЕО) Напрежение пред централата на Вътрешна македонска революционна организация, има и задържани (ВИДЕО)
Напрежение породи пред централата на Вътрешна македонска революционна организация. На 131-ия ден от митингите недоволни от властта жители пристигнаха под прозорците на партия...
Защо решихте да се саморазправяте с тях? " господин Хекимян, " саморазправям " е юридически термин и ви поучавам да не го употребявате ", акцентира Джамбазки в отговор. " Ние не сме се саморазправяли с никого, ние се самозащитавахме, тъй като бяхме нападнати от хора, които атакуваха, зломяха и трошаха нашата постройка. "
" Много е значимо да се знае, че тези хора 100 дни обикалят из София, хвърлят яйца по главите на хората, които не харесват, заливат ги с вода. Когато някой е пристигнал да троши вашата врата - аз бих се защитил. Между другото на фрагментите, които вие не пускате, ще видите, че полицията е до тях. ", сподели още Джамбазки. В същото време btv излъчваше въпросните фрагменти за следващ път от началото на диалога.
Вие обадихте ли се на полицията? " Тя беше долу при тях " - стана ясно, че сигнал до Министерство на вътрешните работи не е бил подаден.

По време на онлайн връзката с евродепутата, той много постоянно не отговаряше на съответни въпроси, възползвайки се от този факт, саботирайки изявлението по този метод. " Г-н Джамбазки, не отговорихте на нито един мой въпрос тази заран ", сподели Хекимян.
Джамбазки се появи в защитно облекло пред ВМА, където сега дружно с други негови „ съратници “ са доброволци в Коронавирус отделението. " Изхвърляме рисковите боклуци от нощната счита, преди да бъдат унищожени. Затова е рационално да бъдеш облечен по този начин, в случай че не искаш да се озовеш в отделението, в което си доброволец. ", изясни той.
 АБВ дава Ангел Джамбазки на прокурор за хулиганство(ВИДЕО) АБВ дава Ангел Джамбазки на прокурор за хулиганство(ВИДЕО)
В сигнал до прокуратурата Политическа партия АБВ упорства за снемане на евродепутатския имунитет на Ангел Джамбазки и подвеждането му под отговорност....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР