Видях светкавица, докато Цвети седеше подпряна на колоната, след като

...
Видях светкавица, докато Цвети седеше подпряна на колоната, след като
Коментари Харесай

Арестуван на протестите разказа за полицейско насилие

„ Видях мълния, до момента в който Цвети седеше подпряна на колоната, откакто ни задържаха на митинга предходната седмица. Едната й презрамка се беше разместила, тя беше облечена с чеп и бюстие. В себе си нямаше нищо, даже документите й бяха в мен “. Това описа пред БТВ Антон Николов, другар на арестувано на митинга момиче вечерта, когато напрежение сред служители на реда и стачкуващи мина в арести на няколко индивида.
След като взема решение да попита за какво снимат приятелката му, получава няколко удара в гърба, споделя Антон. Преди това го влачат по земята. " Мисля, че нея хванаха първа служителите на реда, вижда се по какъв начин ме задържат униформените, аз чаках просто и бях заплеснат и виждам по какъв начин Цвети стартират да я дърпат, след това ме удариха в стомаха, влачиха ме 50 метра по тил. Най-популярното клипче, на което има човек с бяла тениска и черни къси панталони - това съм аз, до колоните ме влачиха, възползваха се, че съм в развой на задържане и използваха физическо принуждение, служител на реда ме удари сред 3 и 5 ритника в бъбрека “, спомня си Антон.
Той показа, че приятелката му е крещяла в потрес против служителите на реда, когато е видяла, че други протестиращи са хванати от органите на реда. Николов бе безапелационен, че всички са били хора, непроявяващи експанзия, а просто са желали да изразят мнението си. Самият той работи във IT компания като управител. " Другите момчета, доколкото съумях да приказвам с тях, тъй като бяхме в разнообразни килии, също са младежи с специалности като фитнес инструктори и никой от тях не е имал предходни конфликти с полицията “, споделя Антон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР