Видинчани се присмяха на поредното безумно паркиране насред кръстовище в

...
Видинчани се присмяха на поредното безумно паркиране насред кръстовище в
Коментари Харесай

Перничанин с „Голф“ вбеси колегите си на пътя с наглото си паркиране във Видин /снимки/

Видинчани се присмяха на следващото безумно паркиране посред кръстовище в града им, научи организация BulNews.
В една от фейсбук групите на крайдунавския град бяха качени фотоси от безсънен локален гражданин. На фотосите се вижда, „ хвърлен като с вила “ лек автомобил „ Фолксваген Голф “ с пернишка регистрация - РК 0470 Вътрешни войски. От фрагментите излиза наяве, че возилото е " паркирано " посред кръстовище в града, като по никакъв метод водачът му не се е съобразил с останалите си сътрудници. 
Така спряна, колата пречи за естественото и безпроблемно прекосяване на останалите, само че това по никакъв метод не е тормозило неговия лидер. Най-безочливо водачът е отпътувал „ Голф “-а си, без да се интересува какви биха могли да бъдат последствията от това.
Веднага под поста започнаха да валят разнородни мнения. Някои одобряваха обстановката с подигравка, а други се ядосваха на следващия наглец, зарязал колата си както и където му е било комфортно.
Местните разясняват, че колата е стояла там три дни, а единственото, което са създали от общината е една му слагат „ честитка “ на предното стъкло.
„ Като общината нема пари за паяк, толко “, „ Бако още оня ден е паркирал у галимацията по кое време имаше тълпа на Баба Вида и от светлините къде е гледал е останал в потрес и е забравил…още ден, два макс ще се осъзнае и ше я мане… “, са единствено част от мненията под фотосите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР