Видеонаблюдение показва последно виждане на жена, която полицията смята, че е била убита

...
Изображение: Фиона Холм беше описана от семейството си като много
Коментари Харесай

Изображение: Фиона Холм беше описана от семейството си като „много уязвима“

Главен инспектор Кейт Блекбърн каза: „След като разследване на изчезнал човек не успя да намери Фиона, нашите разследванията ни накараха да вярваме, че тя е претърпяла сериозна вреда.

„Част от нашето текущо разследване е да съставим хронология на движенията на Фиона в дните, водещи до и включително вторник 20 юни, когато тя беше последно видяна жива.

„Сега пускаме кадри, заснети в това, което смятаме, че е последният живот на Фиона, и трябва да говорим с всеки, който я е видял или е говорил с нея по това време.

< p>„Фиона беше известна като дружелюбна жена, която отделяше време да говори с местните хора. Тя е познато лице в района на Луишам/Блекхийт.

„Познавате ли я? Виждали ли сте я от средата до края на юни? Ако сте я виждали, тревожна ли е или притеснена от нещо, дали сподели някаква информация с вас за това, което се случва в живота й?"

Изображение: По-рано публикувани кадри от камери за видеонаблюдение на Фиона Холм

Г-жа Холм идва от голямо семейство, което е издавало призиви във Facebook в дните преди да бъде родена официално обявено за изчезнало.

Краткият кадър показва как г-жа Холм се разхожда по Verdant Lane в Catford вечерта на 20 юни. Оттогава тя не е била виждана или чута и беше съобщено за изчезнала девет дни по-късно.

Полицията призова всеки в района по това време, който има запис от видеокамерата на автомобила или видео на звънеца, да се яви.

< p>DCI Blackburn каза: „Ако сте видели, разговаряли с или имате информация относно Фиона, моля, свържете се с нас. Без значение колко незначителна може да изглежда вашата информация, моля, споделете я с нас.“

Карл Купър, 65, на Broadfield Road, югоизточен Лондон, е обвинен в убийството на г-жа Холм и убийството на Наоми Хънт, която беше намерена намушкана до смърт в апартамент в Гринуич през февруари миналата година.

Той е в ареста и трябва да се яви в Old Bailey на 3 октомври.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР