Видео с дрон заснема дом, срутващ се в река Менденхол в Джуно по време на рекордно наводнение

...
Видео с дрон заснема момента, в който дом в Джуно,
Коментари Харесай

Видео с дрон заснема момента, в който дом в Джуно, Аляска, рухва в река Менденхол на 5 август по време на рекордно наводнение.

Видео, заснето от фотографа Мика Адамс от @twowildhearts, показва момента, в който по-голямата част от къща на блок 4400 на Riverside Drive пада в реката в събота.

„Беше смиряващо да видиш силата на природата и ужасно тъжно за семействата, които загубиха собственост“, написа Адамс в Instagram, добавяйки, че просто е летял с дрона си в района в момента на срутването.

Националната метеорологична служба предупреди за наводнения в Менденхол Езеро и река Менденхол, причинени от пробива на ледникова ледена стена в Suicide Basin нагоре по реката.

Местните власти потвърдиха, че поне една структура е била разрушена и посъветваха „жителите на Marion Drive [да] се евакуират през нощта поради опасения за потенциален фалит на банка, което може да доведе до бързо захабяване на земя за една нощ.“

, във връзка с рекордните наводнения през 2011 г., местният метеоролог от NWS Никол Ферин каза: „Няма сравнение […] Ние сме двама фута над последния ни запис.“ Кредит: twowildhearts чрез Storyful

Video Transcript

[БЕЗ РЕЧ]

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР