Видео, публикувано тази сряда, показва украински военни части, които убиват

...
Видео, публикувано тази сряда, показва украински военни части, които убиват
Коментари Харесай

Украински части разстреляли пленени руски войници край Буча! ВИДЕО 18+

Видео, оповестено тази сряда, демонстрира украински военни елементи, които убиват хванати съветски бойци, чиито ръце са вързани зад тила. Именно по този метод бяха открити убити цивилни в град Буча.

Видеото, което " Ню Йорк Таймс " верифицира, демонстрира украински сили, които правят убийствата след сполучлива засада край село западно от столицата Киев.

“Още е жив, задъхва се”, мнения един от бойците, чиято принадлежност е открита поради потреблението на известния лозунг “Слава на Украйна”, военната униформа и баджове.

Друг другите изрази, които се чуват на фона на фрагментите от полесражението е “снимай тези мародери”

Вижда се съветски военнослужещ, чието яке е нахлузено на главата. Един от хванатите е прострелян три пъти, написа " Дейли Мейл ". След втория изтрел той продължава да мърда, само че след третия към този момент е имобилен.

Предупреждаваме, че фрагментите не са подобаващи за малолетни или хора със слаби нерви!



Изглежда, че край жертвата лежат най-малко още трима мъртви от неговата част. Всички те са облечени с камуфлаж на съветската войска и носят присъщите превръзки по ръцете.

Кадрите са снимани на пътя северно от Дмитровка, на към 14 километра на югозападно от Буча, където след освобождението на града от украинските сили се разкриха осъществени зверства и от Русия, които обаче управляващите отхвърлят.

Припомняме, че в края на месец март се разпространиха фрагменти, които посочваха изтезания над пленени съветски бойци. В медиите се появи видео, на което украински националисти прострелват краката на съветски военнослужещи.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков назова фрагментите " много чудовищни ", които се нуждаят от правна оценка.

Следком заяви, че видеото с пленени съветски бойци евентуално е снимано в една от базите в региона на Харков.Кадри с съветски пандизчии в Украйна доближиха и на Запад. В ефира на немското издание Bild беше покзано видео с тормоз над руснаци. Надписите в долната част гласят: „ Украински военни закононарушения против руснаците “.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР