VI а“ клас на ПМГ Проф. Емануил Иванов“, с класен

...
VI а“ клас на ПМГ Проф. Емануил Иванов“, с класен
Коментари Харесай

Наградиха победителите в конкурса „Клас на годината“ 2022/2023

VI „ а “ клас на ПМГ „ Проф. Емануил Иванов “, с класен началник госпожа Марина Дамянова и шеф на учебното заведение Елена Стоилова, завоюва в категория прогимназиален стадий (от 5 до 7 клас).



X „ а “ клас на ПМГ „ Проф. Ем. Иванов “ с класен началник госпожа Жасмина Мицова – Средова и шеф на учебното заведение Елена Стоилова завоюва в категория гимназиален стадий (от 8 до 12 клас).



Кметът на община Кюстендил Петър Паунов връчи плакети и парични награди по 1000 лева на всеки клас, през днешния ден на гала в постройката на общината.



Сред присъстващите бяха зам.-кметът Виктор Янев, Нели Петкова- шеф на дирекция „ Култура, обучение, юношески действия, спорт и туризъм “, шефът на ПМГ – Елена Стоилова, класните ръководителите – Марина Дамянова и Жасмина Мицова – Средова, както и възпитаници от отличените класове.

Конкурсът „ Клас на годината “ се провежда за трета поредна година от Местна комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни към Община Кюстендил и има за цел да подтиква и поощтри построяването на дейни училищен колективи, способни да демонстрират самодейност, да работят в екип, да взимат интензивно присъединяване в часовете. Конкурсът има за цел и да сведе до най-малко неизвинените и безпричинни отсъствия, развиване на мотивация за учене и ученическо самоуправление, привличане на родителите в образователно – възпитателния развой, развиване и обогатяване на учебните обичаи, сближение на ученическите колективи, проявление на новите начинания и хрумвания и повишение на познавателната интензивност.

Класовете бяха оценени по следните критерии: сбор позволени неизвинени отсъствия; междинен годишен успех; достижения в спорта; присъединяване в надпревари, състезания и олимпиади; Липса на санкции от педагогичен съвет или позволени противообществени прояви; участия в извънкласни мероприятия.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР