Вход А4 става основен вход на НДК. Централният вход, който

...
Вход А4 става основен вход на НДК. Централният вход, който
Коментари Харесай

НДК затяга мерките за сигурност, А4 става основен вход

Вход А4 става главен вход на НДК.

Централният вход, който се ползваше най-често до момента, към този момент ще бъде отварян единствено при огромни събития като изложби и базари, както и няколко часа преди концертите в Зала 1. Пропускането на фенове и гости през него ще става след инспекция за сигурност, което изисква от жителите да плануват задоволително време за влизане в НДК.

От съображения за сигурност входът за денонощен достъп ще е А4 (откъм бул. Витоша), както беше по време на българското европредседателство. Вход Б2 (откъм „ Моста на влюбените ”) също ще действа 7 дни в седмицата от 08.00 ч. до 20.00 ч.

От началото на септември се не разрешава влизането в постройката на лица във очевидно нетрезво положение, както и на такива, намиращи се под влияние на упойващи субстанции, оповестяват от управата на двореца. Няма да се позволяват фенове и гости с обемисти багажи, с хладно и огнестрелно оръжие, пренасящи общоопасни субстанции, материали и други
Няма да се позволява и внасянето на течности в постройката. За всички по-големи събития ще бъде обезпечаван и профилиран медицински екип с кола за спешна помощ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР