вгражда изкуствен интелект (ИИ) в софтуерните си решения за управление

...
вгражда изкуствен интелект (ИИ) в софтуерните си решения за управление
Коментари Харесай

ERP.BG вгражда изкуствен интелект и автоматизира творческите дейности

вгражда изкуствен интелект (ИИ) в софтуерните си решения за ръководство на бизнес процеси. Така бизнесът ще бъде по-ефективен и ще увеличи доста продуктивността си. Това е революционен развой, които ще се развива стремително. Индустрия 4.0 направи по този начин, че всички повторяеми действия се автоматизираха и хората, с качествата си, станаха по-важни. Индустрия 5.0 даде на технологиите човешки образ. Тези процеси се случват в този момент с креативните действия, които с помощта на ИИ ще покачат в допълнение ролята на индивида. Чрез способността за вътрешно осмисляне и логичност, той става още по-ценен. Хората и ИИ дружно ще слагат началото на Индустрия 6.0.

„ Вграждаме сполучливо ИИ в продуктите на Това е наша съществена бизнес цел и посока на развиване, тъй като имаме вяра, че най-хубавата версия на сегашното е бъдещето. Изкуственият разсъдък ще направи с креативните специалности това, което автоматизацията направи с производството. За ежедневните действия елементарната автоматизация е по-ефективният инструмент. Но ние вграждаме ИИ тъкмо там, където има максимален детайл на творчество. “ споделя Иван Аржентински, изпълнителен шеф и основател на.

Съвременният изкуствен интелект съумя по математически път да класифицира, преведе, да раздели на части и да заключи смисъла на едно изречение. Този развой стартира преди няколко десетки години от невронните мрежи. През 2017 година огромният прогрес прави Гугъл като основава така наречен Transformer. Гугъл translate e образец за Transformer. След това, Open AI надгражда и универсализира платформата, с цел да реализира това равнище на рационализиране на робота. Изкуственият разсъдък, като да вземем за пример Сири - асистентът на Apple или Алекса - асистентът на Гугъл, ще стават все по-умни, по-разговорливи, ще ни схващат по-добре и ще ни отговорят по-ясно.

Роботите съумяха да схванат изрече на индивида и да го преведат в математически формули, само че не могат да създадат повече от това, тъй като им липсва вътрешно осмисляне и логичност, присъщи единствено за индивида. ИИ може да разбере добре заложен въпрос, да отговори в детайли, само че може и да стартира да приказва красиво като „ красноречив измамник “. Този развой се разказва с понятието „ халюциниране “. Способността на роботите да украсяват „ измислиците “ си и опцията им да ги вършат да звучат реалистично, е рискова. Затова най-хубавата приложимост на ИИ е като помощник. Той може да оказва помощ, да основава, само че човек би трябвало да осмисли, да заключи и да вземе решение.

„ ИИ не може да размени хората, само че може да понижи броя на ангажираните в дадена активност. По този метод същият брой хора ще могат да извършват повече на брой действия. Повишава се успеваемостта и не изчезва изцяло потребността от една или друга специалност. Компаниите ще бъдат по-производителни и ефикасни, а ролята на хората ще става още по-важна. Именно креативната автоматизация ще направи по този начин, че хората да станат по-ценни. Човек ще може да се развива там, където в действителност му е забавно. Ще прави повече и по-смислени неща. Хората са и ще бъдат най-важния капитал. Умните компании ще запазят хората си, ще създават още повече и по-ефективно, и ще уголемяват бизнеса си. Когато този развой се обясни и се разбере вярно от всички, страхът от изкуствения разсъдък ще изчезне. “, добавя Иван Аржентински от
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР