ВезниНещата малко или много ще зависят от транзитите, с всички

...
ВезниНещата малко или много ще зависят от транзитите, с всички
Коментари Харесай

Какво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през месец МАРТ

Везни

Нещата малко или доста ще зависят от транзитите, с всички тези планети, които ще се редуват във вашият знак. Възможно е за малко да се почувствате господари на живота, свободни да се самоопределите, да изберете и да оформите мечтаното бъдеще. Препоръчително е да помислите преди да действате и в никакъв случай да не се хвърляте импулсивно в прекомерно прибързани избори. Този съвсем нагорещен и постоянно провокационен мартенски климат ще ви съпровожда през целия месец и може да засегне всяка област (това не значи всички ви).

Скорпион

Март месец ще навлезе и за жалост, ще стартира, както беше завършил предходният месец, сред известно напрежение и неуверени настроения. Без нужната духовна фалшификация през първата част от месеца няма да е лесна и ще би трябвало да обърнете внимание на избора, реакциите, изключително на полемичните и импулсивни си действия и мисли. Постепенно обаче този комплициран климат ще отстъпи място на огромна проницателност, която ще бъде водеща.



Стрелец

Първата част на март надали ще ви предложи съответни тласъци, тъй че ще можете умерено да размишлявате върху плановете си, също по този начин да не се поддавате на страстите или да не планирате нещо бурно в тиха обстановка. От средата на месеца обаче небето евентуално ще ви подразни, с вероятни противоречиви дни, недоразумения или разпръскване. Внимавайте да не пропуснете нещо значимо на работното си място или в бизнесът! Към края на месеца първо Венера, а по-късно Меркурий ще бъдат ваши огромни съдружници, което ще ви извърши с доста наслада.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР