Везни Везните няма да се чувстват особено щастливи през почивните

...
Везни Везните няма да се чувстват особено щастливи през почивните
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за този уикенд, 5 – 6 ЮНИ

Везни
Везните няма да се усещат изключително щастливи през почивните дни. Много е евентуално това да се дължи на проблеми в любовта. Възможно е също да изгубят почва под краката си и да кажат думи, които ще обиден сътрудниците им. Не е добра концепция през днешния ден да остават сами.

Скорпион
Скорпионите ще имат различия с сътрудниците си през почивните дни. Най-вероятно това ще е резултат от дребното време, което прекарват дружно. Нужно е да се замислят за смяна и да проявят самообладание.
Стрелец
Стрелците ще имат прочувствен уикенд. Почивните дни ще се трансфорат в съвършената опция да срещнат нов човек и да споделят прелестни мигове с него. Не е изключено да получат безценен подарък.
Козирог
Козирозите ще имат спокойни почивни дни. Няма да се усещат напрегнати, нито изморени. Ще получат задоволително внимание и това ще ги накара да се замислят за по-съществените неща от живота. Не е добра концепция да харчат доста пари за дарове.

 Дневен любовен хороскоп за този уикенд, 5 – 6 ЮНИ (Част 1) Дневен любовен хороскоп за този уикенд, 5 – 6 ЮНИ (Част 1)
Овен Представителите на зодията през уикенда ще изпитват мощна обвързаност към сътрудниците си. Възможно е да им се наложи да се разде...
Водолей
Водолеите най-сетне ще изпитат вътрешно задоволство и няма да гледат на сътрудниците си като на зложелател. Много е евентуално през уикенда да усетят странна топлота и да се влюбят още веднъж в индивида до себе си.
Риби
Рибите ще имат прелестни почивни дни. Очертават им се сантиментални пътувания и безчет страсти. Не е изключено в неделя да получат предложение за брак или да схванат за скорошна поява на бебе.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР