Веско Стоянов, с прякор Пирата, главатар на бандата, изпотрошила като

...
Веско Стоянов, с прякор Пирата, главатар на бандата, изпотрошила като
Коментари Харесай

Досие: Мутренският бос Весо Пирата е главатар на бандата, изпотрошила "Бесо"

Веско Стоянов, с прякор Пирата, предводител на бандата, изпотрошила като в старите мутренски времена паметното столично заведение "Бесо ", е от санданското село Хотово, където сега живеят родителите му. Това заяви struma.com.

Излязъл от селото преди години, Весо Пирата, както всички го познават, приключил спортно учебно заведение в София, откъдето потегля и кариерата му на мутренски необут. Бил отличен боксьор.

Връзката му със Сандански в никакъв случай не е прекъсвала. В приятелския му кръг в града е бил и известният Димитър Саботанов - Саботана, който в този момент излежава присъда в пандиза в Бобов дол поради нечовечен побой над Ил. Милушев - Байкото в Сандански.

Саботана и Весо Пирата са другари от деца и работели дружно години наред. Групата на Пирата нееднократно е свързвана с всякакви набези над емблематични ъндърграунд герои в Сандански като да вземем за пример Крум Ейпъла

Той преди години бе наръган с нож на бензиностанция край града. Тогава се говореше, че нападателите са тайфа от София, само че по този начин и не се обясни тъкмо кои са.

Миналата година бригадата на Весо Пирата стреля с автомати по колата на санданчанина Цецо Шушнара и изкара акъла на жителите на града със страховития си тип, маскирани и въоръжени с автомати.

И до през днешния ден мотора на Весо Пирата е в полицейското ръководство в града като материално доказателство за присъединяване му в тази пукотевица.

Бригадата на Пирата работи от години на територията на столицата и се ангажира с осъществяването на поръчки за дейности като тези в "Бесо ".

Припомняме, че столичното заведение бе опустошено след вандалското настъпление на бригадата на Пирата. Изпотрошени бяха маси, столове и витрини, а претекстовете за нападението са неуредени финансови взаимоотношения.

В момента Весо Стоянов - Пирата се търси от органите на Министерство на вътрешните работи в цялата страна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР