Веселин Маринов по традиция е по-емоционален на тези светли празници.

...
Веселин Маринов по традиция е по-емоционален на тези светли празници.
Коментари Харесай

Най-благата вест: Веселин Маринов призна кой и какво го разп...

Веселин Маринов по традиция е по-емоционален на тези светли празници. А особено Бъдни вечер е паметен за него, освен поради топлината на дома и фамилния уют, а поради най-благата новина, която безусловно го подкосява.

Преди две години на днешния ден той получава едно доста особено писмо от щерка си, която тя персонално му донася. На гърба му написа, че ще става дядо, а добавката е, че има бонус - още едно бебе.





" Голямо благополучие и огромен плач падна. Пожелавам на всички да изпитат тази страст. Това писмо до ден-днешен стои на бюрото ми ", признава в изявление за Trud.bg артистът.

За него коледните празници са свързани и с доста фамилни мемоари. " Аз съм израснал в едно прелестно семейство и имахме неповторими връзки, само че тогава нямаше Коледа, а Дядо Мраз и Нова година. Макар да живеехме по-скромно, както всички тогава и играчките на елхата ни да бяха шишарки, станьоли и пуканки, само че отново беше незабравимо. Ако можеше да предпочитам, отново бих избрал всичко това да се върне, както и миризмите, които се носеха от кухнята ни. Много постоянно се сещам за детските си години, тъй като имах едно прелестно детство. Спомням си тази непорочност, по какъв начин децата се питахме: „ Защо Дядо Мраз има същите обувки като на баща? "



Веселин Маринов към този момент има два коледни албума, а в този момент приготвя и трети, който се забавя само поради пандемията от ковид. " Болестта сега си поотива малко, до момента в който не пристигна някой нов вариант, тъй че съм благополучен, че имам опцията да пея на всички места моите коледни песни и имам доста участия, което не ми се беше случвало от година и половина ", признава още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР