Веселин Маринов е щастлив, че е възобновил сценичните си изяви.

...
Веселин Маринов е щастлив, че е възобновил сценичните си изяви.
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Много съм превъзбуден и щастлив

Веселин Маринов е благополучен, че е възобновил театралните си изяви. След двете пандемични години, през които концертният живот в страната ни бе стопиран, в този момент и публиката, и изпълнителите са зажаднели за своите вълнуващи срещи.

" Отново стартира животът, който чакаме към този момент 2 години. 

Много съм превъзбуден и благополучен. Цялата зима мина в подготовка за нашето огромно турне " 40 години на сцена “. Различно е единствено, че за пръв път съм с оркестър, който е главната част на моя акомпанимент “ –  показа той за " Социална мрежа “.

Въпреки че към този момент са минали първите 4 концерта, еуфорията при артистът не е отшумяла.

" Всичко беше претъпкано. Племенницата ми споделя, че не е вярвала, че толкоз доста може да пее една зала “ – разкри артистът.

За цялото време на сцената е научил, че е трябвало да изстрада първите 14 години, с цел да получи поканата да изпее песента " Червено вино “, която трансформира живота му.

" Най-важното, което би трябвало да научи човек за себе си, освен в областта на изкуствата е, да знаеш какъв брой заслужаваш в избрания миг на своето развиване, да не се надцениш “ – съобщи Маринов.

Горд е, че е устоял и е останал правилен на фантазиите и концепциите си.

Разказва, че мечтаел да се срещне с трима известни – Силвестър Сталоун, сър Алекс Фъргюсън и Ларс Армстронг. Успява с първите двама.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР