Веселин Марешки призова от трибуната на Народното събрание за по-голямо

...
Веселин Марешки призова от трибуната на Народното събрание за по-голямо
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Ние от Воля сме неподправени родолюбци

Веселин Марешки прикани от трибуната на Народното събрание за по-голямо примирение и самооценка всички, които са взели участие в разграбването на България през прехода - всички, които са отговорни за бедността и несигурността на хората.

„ Ние от Политическа партия Воля сме същинските, неподправени демократи и родолюбци и ще работим единствено за едно – за повишението на стандарта на живот на българския жител във всичките му съставни елементи – приходи, сигурност, почтено опазване на здравето, обучение, опцията на всеки човек да се развива, сподели при откриването на новия парламентарен сезон Веселин Марешки. Той пожела на българския народ по-добри политици, които да се грижат за неговото благоденствие.

„ Благополучието, което се излъчва в пленарната зала, в което няма нищо неприятно, дано да стига до от ден на ден български жители “, съобщи още водачът на Воля. Той прикани парламентаристите да работят по-всеотдайно, с цел да може повече жители във всеки един град - от най-големите до най-малките до последното село, да бъдат по този начин сполучливи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР