Весела Лечева ще бъде министър на младежта и спорта в

...
Весела Лечева ще бъде министър на младежта и спорта в
Коментари Харесай

Весела Лечева: Ще бъде грешка, ако някой се постави над българския спорт

Весела Лечева ще бъде министър на младежта и спорта в служебното държавно управление. Днес тя размени досегашния министър Радостин Василев.

"Мога да кажа, че съм близо 40 години в спорта като играч, като началник, като депутат. Ще бъде неточност, в случай че някой се сложи над българския спорт. За мен той постоянно е бил идея. Ще запазя всичко положително и стартирано, което може да докара до триумфи и успокоение - правилата, от които ще се повеждам, са професионализъм, опит, бистрота, и най-много истината. Само след две години е Олимпиадата в Париж.

Ще дадем нужното успокоение - да можем да дадем убеденост, че ще действаме деликатно. Всеки един състезател е значим. Целият екип ще бъдем покрай тях ", сподели Лечева, която пое поста на длъжностен министър на младежта и спорта от Радостин Василев на гала в постройката на спортното ведомство.

Лечева удостовери, че ще има двама заместник-министри и шеф на кабинета:

"Познати лица са, скоро ще разглася имената им. Ще се събера с всички, ще им дам съответни задания, с цел да имаме една доста деликатна преценка на всички идни решения. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР