Весела Лечева беше преизбрана за председател на Българския стрелкови съюз

...
Весела Лечева беше преизбрана за председател на Българския стрелкови съюз
Коментари Харесай

Преизбраха Весела Лечева като председател на Българския стрелкови съюз

Весела Лечева беше избрана отново за ръководител на Българския стрелкови съюз (БСС) с цялостно болшинство от всички клубове на приключилото през днешния ден Общо заседание в София.

Елка Васева, която ръководеше БСС, откакто Лечева беше назначена за длъжностен министър на спорта в интервала от август 2022 до юни 2023 година, влезе в Управителния съвет и беше определена за заместник-председател в организацията.

“Благодаря за гласуваното ми доверие. Вярвам, че дружно, с общи старания, ще вървим напред и нашия спорт го чака положително бъдеще. Възнамерявам скоро да се съберем с всички треньори за една седмица на Белмекен и да създадем анализ на настоящето положение и да набележим цели за развиване за идващите години. Ремонтът на стрелбището в “Гео Милев ” върви по проект и до края на месец ноември всичко ще бъде готово. Планирам и нови визити в доста градове, с цел да се срещна с настоящата конюнктура там и опциите за упражняване на стрелбата. Имам доста хрумвания, само че те ще се осъществят с обща работа на всички ни ", разяснява Весела Лечева и заслужи аплодисментите на присъстващите в залата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР