Вероятността вторият мандат да се случи е много малка, почти

...
Вероятността вторият мандат да се случи е много малка, почти
Коментари Харесай

Стефан Янев: Имахме прецедент при връчването на мандат

Вероятността вторият мандат да се случи е доста дребна, съвсем невъзможна. Това сподели водачът на „ Български напредък “ и някогашен длъжностен министър председател Стефан Янев.

По думите му през днешния ден сме е имало казус при връчването на мандата, тъй като президентът си е разрешил да дава и оценка.

Академик Николай Денков получи досието

„ Радев си разреши да изрази вяра, която е в ръцете на Народното събрание, който взема решение дали един мандат ще бъде сполучлив, или несполучлив. Така че от тази позиция да невиждано е връчването на втория мандат “, разяснява Янев.

Според него мъчно ПП-ДБ ще съберат поддръжка и в случай че се сформира държавно управление, то ще работи доста мъчно.

„ Когато приказваме за ръководството на страната, са нужни морал и доверие. Трусовете и свадите демонстрират ерозия на доверие в политическата класа “, разяснява още той.

С мен се свързаха от ДАНС поради опасност и от през вчерашния ден имам защита, изясни той

Янев разяснява и абсурда, който се развихри след изтеклия запис от съвещанието на „ Продължаваме промяната “.

„ Шефове на служби бяха определени по време първото служебно държавно управление, в което бях министър председател. Тези назначения са фактически факт в първото служебно държавно управление преди към две години и процедурата на обосновката, методът, на по който това се е случило, всички тези диспути са се провеждали в Министерския съвет. Провеждано е съвещание на Министерски съвет, в което тези министри, които сега са някогашни, тогава бяха част от служебното държавно управление, а сега съставляват Политическа партия в този проблем. Те бяха част от това решение, което е безусловно законно “, изясни някогашният длъжностен министър председател.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР