Вероятно всички ние поне веднъж в живота си сме чували

...
Вероятно всички ние поне веднъж в живота си сме чували
Коментари Харесай

Невероятна промяна! 60-годишна бабка се превърнала в ефектна хубавица

Вероятно всички ние най-малко един път в живота си сме чували фразата, че външният тип не е най-важното нещо. Донякъде е по този начин. Но въпреки всичко човек не трябва да подценява външния тип, изключително пък нежния пол. В хубав тоалет и с грим всяка жена ще се усеща по-уверена. И назад, с цъфтящи корени или рокля, която не е по фигурата, настроението постоянно ще е минорно.

Призванието на стилиста Кристофър Хопкинс е да преобразява дамите, да им дава убеденост и наслада от сходни промени. Този път го посетила 60-годишната Деби, която дълги години не е намерила време да се грижи за себе си. В резултат на това тя почнала да наподобява доста по-възрастна от годините си.

 неподдържана-жена

 запусната-жена

Кристофър желал изцяло да промени облика на Деби, на което тя се съгласила и се доверила на експерта. Увехналата коса била подстригана и корените били боядисани в ярък колорит.

 жена-външен-вид-промяна

Между другото, този цвят беше доста подобаващ за лицето на Деби и я „ подмладил “ с няколко години. Визията била допълнена от професионален грим.

 жена-пълна-промяна

 Визия-промяна

И след няколко минути дамата разцъфнала в щастлива усмивка. Деби признала, че даже не е подозирала, че може да бъде толкоз красива!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР