Вероятно в този материал няма да остане не изписана дума

...
Вероятно в този материал няма да остане не изписана дума
Коментари Харесай

Защо перфектният Свети Валентин не се нуждае от скъпи и луксозни подаръци?

Вероятно в този материал няма да остане не изписана дума на този свят, в случай че се опитаме да дадем ясно пояснение на завладяващия въпрос - по какъв начин се мери любовта? Доста комплицирана и деликтна е тази материя, която се пробва да разгадае възприятията и страстите, протичащи сред две същински влюбени души. Затова дано да не изпадаме в прекомерно метафизичен сантиментално настроени разсъждения, а да се опитаме да дадем няколко простички хрумвания за това по какъв начин да прекараме най-привлекателния и изпълнен с голям брой феромони ден от годината, по най-изтънчения и ненатоварващ персоналните ни спестяванията метод. Все отново всичко се крие в тези дребни персонални жестове, нали по този начин? 

Далечната екскурзия е хубава концепция, само че мястото на първата среща още повече
Февруарски детокс с няколко плодове и зеленчуци, които можем да открием на страхотни цени
След като изпратихме цялостния с именни празници и веселби месец януари е време да помислим за един лек и ободрителен февруари, в който разн...
Прочети повече
Повечето от нас харесват далечните и екзотични екскурзии, където сантименталните залези в никакъв случай не свършват, а във въздуха непрекъснато витае думата обич. Но не толкоз неприятна е и концепцията да организираме къса прочувствена среща тъкмо там, където сме се срещнали за първи път с индивида, разтуптял нашето сърце. Дали ще е било на автобусната спирка, в заведение или в парка до това дърво, тази среща може се окаже повече от носталгична изненада за определения ни сътрудник в живота - изключително в случай че сме от дълги години дружно и сме позабравили първичните ни любовни трепети от нашата специфична среща. 

Класиката в никакъв случай не излиза от мода  

Няма нищо по хубаво от едно подслаждащо прелъщение по случай празника за Свети Валентин. Да, сигурно това е един дребен и не толкоз непредвиден жест, само че постоянно поднасянето на наслада в една връзка значи повече от всичко друго, а точно - неподправена и същинска обич. Ако пък тя се комбинира и с прелестно поднесен пъстър букет, то денят на влюбените неразделни души е повече от прелестен. Кутия във формата на сърце, цялостна с любовно червени ягоди и букет от красиви свежи лалета чакат всички в магазините на Lidl, които желаят да изненадат своята половинка по случай Деня на любовта - 14-ти февруари. Дори и нашият безценен човек да избира друга композиция от цветя, то в магазините на веригата можем да открием както прелестно декорирани оферти, по този начин и такива, които се оферират в саксия.  

Първите лирични пояснения в цифровия ни любовен свят  
Искрено и персонално за Баба Марта: Как открих спокойствието при спазването на традицията
Не знам за вас, само че аз към този момент стартирам да предчувствам треската, която ни чака към първи март. Колкото и да обичам този празник още от д...
Прочети повече
Скъпото и ослепително украшение стои добре до нежната и красива женска кожа. Елегантният и моден часовник откроява джентълменския темперамент на една мъжка душа. Но от време на време подаръците около най-влюбения празник от годината могат да се състоят и от няколко дребни и благи жестове, които не изискват огромно разхищаване на парични средства, само че пък по тази причина могат да създадат този ден същински паметен. Повечето от нас употребяват удобствата на обществените платформи, където споделяме с нашия обичан човек песните, които ни свързват, фотосите, които ни носят усмивки и текстовите известия, в които се обясняваме в обич. Не се изискват специфични механически знания, с цел да успеем да създадем една прелестна компилация от всички наши цифрови мемоари, на които сме имали радостни и щастливи моменти.

Отбелязването на този специфичен ден от годината не постоянно значи, че би трябвало да похарчим доста, с цел да го превърнем в същински празник на любовта. Спокойно можем да прибегнем и до тествания и типичен способ, в който да зарадваме нашата половинка с вкусни и сочни ягоди и букет от пъстри и свежи лалета, да вземем за пример.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР