Вероятно в опитите си, да качи цената си, когато я

...
Вероятно в опитите си, да качи цената си, когато я
Коментари Харесай

Моника опита да си качи цената за „почивките“ в Дубай, измисляйки си връзка с Филип Плейн, но стана за смях! Вижте какви мацки върти дизайнерът

Вероятно в опитите си, да качи цената си, когато я привикват на „ почивки “ в Дубай, нашенката е пропуснала значителната детайлност, че е единствено следващата играчка в леглото на Плейн. Слуховете, които тя сама популяризира за " връзка " с богаташа са плод на нейната фантазияя.

В момента германецът е разграничен с гаджето си Морган. За да я нервира или да лекува любовната си тъга той всеки ден си поръчва разнообразни девойки, чиито фотоси споделя в обществените мрежи.

Тази госпожица е гостувала в имението на фамозния дизайнер ден преди Валериева.

А тази на идващия ден, откакто работните задължения на Моника към Филип Плейн са завършили, ставяа ясно от профила на Плейн в обществената мрежа.

Фенове на Морган й пишат, че всички, които спят с гаджето й са еднодневки и проститутки, като включително попада и нашата Мона. Този текст е задоволително сладкодумен:

„ Ти си невероятна! Постави Моника на мястото й, и в действителност може да се види тъпа е тя, публикувайки диалози в сторитата си, с цел да те накара да изглеждаш кучка, каквато не си. Ти не слезе на равнището й да качваш чатове или да караш почитателите и приятелите си да й пращат злобни известия, като тя направи “.




Дали Филип Плейн ще продължава с тази игра, с цел да накара Морган да ревнува остава мистерия, само че е несъмнено, че Моника в никакъв случай няма да заеме нейното място. А и надали германецът ще си я поръча още веднъж, даже за ден.

Тази история удостоверява още един път слуховете, че Моника Валериева предлага услуги на богати мъже в чужбина. Говори се, че Мона назовава работните си задължения „ първокласни почивки “, които най-често са в Дубай. Те към този момент са много известни измежду мургавите богаташи там, които на драго сърце ги предлагат на свои приятели в Лондон
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР