Вероятно поне веднъж сте се изкушавали да оформите нотките си

...
Вероятно поне веднъж сте се изкушавали да оформите нотките си
Коментари Харесай

31 идеи за маникюр, ако ноктите ви са с изящната бадемова форма

Вероятно най-малко един път сте се изкушавали да оформите нотките си в красивата бадемова форма, която наподобява толкоз елегантно. При нея дължината може да бъде по-къса или по-дълга, само че е значимо да има заоблен връх, с цел да се получи елегантния резултат, а той не единствено, че удължава пръстите и ръцете, но специалистите споделят, че тази форма е практична и функционална за всекидневието ни.

Ако по-издължената форма разрешава малко повече опити с украшения и ярки цветове, то по-късата пък наподобява ужасно в неутралните тонове, а, както знаем, те постоянно са настоящи, без значение от сезона. Може да е леко транспарантна основа, компактно бежово или кафяво, само че пък самоуверено може да посягаме към цветове като бордо, розово, зелено или сиво.

При този вид форма на ноктите могат да се пробват и разнообразни вариации на френския маникюр – от класиката в бяло до разнообразни цветове и спомагателни линии, които внасят многообразие. Могат да се прибавят и блестящи лакове, защото празничният сезон наближава и ще желаеме ноктите ни да наподобяват безупречно. 

 
15 хрумвания, с които да прибавим тихия разкош в маникюра си

 

 
  
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР