Вероятно не сте прекалено притеснени и изнервени от факта, че

...
Вероятно не сте прекалено притеснени и изнервени от факта, че
Коментари Харесай

До какви болести води лошият сън

Вероятно не сте прекомерно обезпокоени и изнервени от обстоятелството, че не спите добре нощно време и си казвате, че не сте единствените страдащи от сходен проблем.

Истината обаче е, че сходна липса на сън вреди извънредно доста на цялостното ви психическо и физическо здраве.
 Това са навиците, които водят до деменция Това са навиците, които водят до деменция
Сенилната деменция не се лекува, само че премахването на някои нездравословни привички в младостта може да се окаже ефикасен метод за превенц...

Разбира се, в множеството случаи е доста по-лесно да се каже, от едвам се направи, тъй като разнообразни неща въздействат на дефицита на сън. Стрес, работа до късно, прекомерно доста кофеин употребяван денем под друга форма. Но финалът общо взето е еднакъв при всичките и той е съществено разлюляване на здравето.

1. Инсулт - Липсата на сън е обвързвана с високото кръвно налягане и по-високите равнища химикали, водещи до инсулт.

2. Диабет - Неправилното хранене доста постоянно е резултат от фалшив сън. Ядете повече и разчитате главно на нездравословни храни, когато не спите добре, а това ускорява риска от диабет.

3. Остеопороза - Много положения свързани с костите, могат да бъдат свързани с неналичието на сън. Това е по този начин, тъй като плътността на минералите в костите понижава, защото имат потребност да получават приблизително шест до осем часа сън.
 Какво значи когато стоим будни измежду нощ Какво значи когато стоим будни измежду нощ
И по този начин, за какво не можем да заспим или за какво се разсънваме през нощта и не можем да спим? Традиционната китайска медицина споделя, че отговоръ...

4. Загуба на паметта - Мозъкът ви не почива задоволително, когато спите неспокойно или будувате като цяло, което може да докара до загуба на паметта.

5. Инконтиненция - Да станем през нощта съвсем постоянно е обвързвано с отиване до тоалетната. Това обаче може да се трансформира в табиет на тялото и мозъка, което да трансформира " инсомнията " в циничен кръг.

Когато видите, че губите от съня си, не спите задоволително добре, надълбоко и дълго или въобще и всяка заран сте по-уморени от предната нощ, потърсете помощ и се справете с този в действителност много рисков проблем.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР